Tepertős gombóc salátával

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyszerű, finom és laktató étel.

Tepertős gombóc salátával

Hozzávalók 6 személyre:

  • 30 dkg liszt
  • 30 dkg főtt burgonya
  • 25 dkg tepertő
  • petrezselyemzöld
  • 1 fej friss saláta
  • ecet
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A lisztből és az áttört főtt burgonyából tésztát gyúrunk. A tepertőt ledaráljuk vagy késsel apróra szeljük, finomra metélt petrezselyemzölddel elkeverjük, sóval és borssal ízesítjük. A burgonyás tésztából golyókat formálunk, amelyeket a tepertős masszával megtöltünk. A gombócokat enyhén sós vízben 15 perc alatt kifőzzük. Friss salátával tálaljuk.

1
2
3
Ezt is szeretjük