Balzsamecetes céklasaláta
Balzsamecetes céklasaláta
Hozzávalók 2 személyre
- 1 db céklagumó (sült)
- 1kk balzsamecet
- 1kk vaj
- 1kk cukor
- 1 marék rukkola
- 1 ek olívaolaj
- negyed citrom leve
- só
- bors
- 2 tojás
- 4 szelet bacon
- 4 szelet pirított bagett
Elkészítés:
A vajat a cukorral felolvasztjuk, rádobjuk a kockákra vágott sült céklát, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Ráöntjük a balzsamecetet és pár percig pároljuk. Külön edényben az olívaolajat és a negyed citrom levét összekeverjük, majd a rukkolával összeforgatjuk. Tálalási javaslat: pirított baconnel, tükörtojással és pirított bagettel.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept