Mustáros karajszelet

Nyereményjáték

Nyerj egyhetes nyaralást Máltára szállással, repülőjeggyel és reggelivel! (x)

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Akár egyetlen hormonon is múlhat a gyermekáldás – Kata története (x)

Mitől alakulnak ki az influenzaszövődmények? Elmondjuk, mire kell figyelni (x)

A leghatékonyabb edzésformák nyáron több zsírt égetnek, mint a futás! Ezeket űzd helyette

A legerősebb ránctalanítókat csak kevesen ismerik: ezeket az antioxidánsokat keresd!

beauty and style

2 mozgásforma, ami nemcsak fogyaszt, hanem fiatalít is »

Tavaszi blézerkörkép: a legdivatosabb fazonok 10 ezer forint alatt »

Palvin Barbi talán sosem volt még ennyire formás: dögösebb fürdőruhában, mint valaha »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A karajt nagyon sokféleképpen el lehet készíteni, ez az egyik kedvenc húsételünk.

Hozzávalók 2 személyre:

  • 2 fő részére
  • 4 szelet karaj
  • 4 evőkanál mustár
  • egy evőkanál olaj
  • 5 db közepes méretű burgonya
  • 3 szál rozmaring ág
  • 5 gerezd fokhagyma
  • 1 dl tejszín
  • 1 mokkáskanál őrölt, piros fűszerpaprika
  • 1 mokkáskanál só
  • frissen őrölt bors
Recept idők

Elkészítés:

A húst az egyik szélén 1 cm-es távolságokban bevagdaljuk. A mustárt az olajjal, fokhagymával, borssal, sóval összekeverjük és bepácoljuk vele a hússzeleteket. Ha van időnk, egy egész éjszakára benne hagyjuk és hűtőben, lefedve tartjuk. Ha erre nincs időnk, akkor elég egy óra is a pácban.
Mialatt a hús pácolódik, a krumplit hasábokra vágjuk, és sós vízben megfőzzük, de ne főzzük széjjel. Vajat teszünk rá, és apróra vágott petrezselyemmel megszórjuk.
A húsokat forró serpenyőben kisütjük, szép pirosra mind a két oldalát. Forrón tálaljuk, rozmaringággal díszítjük, egyből fogyasszuk!:)

1
2
Blog.hu ajánló