Bakonyi csirkecomb

Ez is érdekelhet

Letti története megmutatja, hogy a reménytelen helyzetből is van kiút (x)

Őszi kikapcs: Íme a trendek! (x)

Színésznők, akiket az egész ország imád (x)

Egyedülálló szolgáltatásokat kínáló, újépítésű lakások a XIII. kerületben: Idén extra kedvezménnyel! (x)

Tudod már, hol egyél október 8. és 13. között?

beauty and style

Arcszérum kávézaccból és avokádómagból? Újrahasznosítás már a szépségápolásban is »

Mellélőtt szettjével a gyönyörű színésznő: mi történt Chloë Moretz stílusérzékével? »

A magyaros csipkével is lehet újat mutatni: elbűvölő esküvői ruhák 2020-ra, magyar tervezőtől »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Bakonyi csirkecomb

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 csirkecomb
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 10 dkg gomba
  • kis pohár tejföl
  • 1 vöröshagyma
  • olaj
  • liszt
  • pirospaprika
Recept idők

Elkészítés:

A combokat sózzuk meg, forgassuk meg lisztben, olajban süssük pirosra mindenhol. Tegyük át egy másik lábasba, öntsünk hozzá kis vizet, pároljuk puhára. Tegyünk rá fedőt is. Az olajhoz (amiben a húst sütöttük), tegyük a szalonnát, majd a hagymát, ha üveges, adjuk hozzá a gombát. Sózzuk meg, majd mehet rá a pirospaprika. Engedjük fel a hús levében. Keverjük hozzá a tejfölt és a lisztet. Ha elég sűrű a gombás ragu, tegyük hozzá a csirkecombokat, és még együtt is forraljuk néhány percig.

Ezt is szeretjük