Bakonyi csirkecomb
Bakonyi csirkecomb
Hozzávalók 4 személyre
- 4 csirkecomb
- 10 dkg füstölt szalonna
- 10 dkg gomba
- kis pohár tejföl
- 1 vöröshagyma
- olaj
- liszt
- pirospaprika
- só
Elkészítés:
A combokat sózzuk meg, forgassuk meg lisztben, olajban süssük pirosra mindenhol. Tegyük át egy másik lábasba, öntsünk hozzá kis vizet, pároljuk puhára. Tegyünk rá fedőt is. Az olajhoz (amiben a húst sütöttük), tegyük a szalonnát, majd a hagymát, ha üveges, adjuk hozzá a gombát. Sózzuk meg, majd mehet rá a pirospaprika. Engedjük fel a hús levében. Keverjük hozzá a tejfölt és a lisztet. Ha elég sűrű a gombás ragu, tegyük hozzá a csirkecombokat, és még együtt is forraljuk néhány percig.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció