Bakonyi csirkecomb

Ez is érdekelhet

Családi programajánló: irány a Tereza, irány Mexikó! (x)

Márciustól még több kedvezmény vár: csak a PIN-kódod kell hozzá (x)

Fedezd fel a gőzállomást, mellyel a vasalás gyorsabb, mint valaha! (x)

Pihenj meg, és vegyél lendületet a céljaidhoz egy hibátlan kávé felett! (x)

beauty and style

Puha ajkak, egy éjszaka alatt: természetes ajakbalzsam házilag »

A 30 éves modell ilyen dögös 2 gyerek után: Candice Swanepoel bombatestet villantott »

Így még nem gondoltál a zoknira: stílusos kiegészítő lehet, ha nem rejtegeted »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Bakonyi csirkecomb

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 csirkecomb
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 10 dkg gomba
  • kis pohár tejföl
  • 1 vöröshagyma
  • olaj
  • liszt
  • pirospaprika
Recept idők

Elkészítés:

A combokat sózzuk meg, forgassuk meg lisztben, olajban süssük pirosra mindenhol. Tegyük át egy másik lábasba, öntsünk hozzá kis vizet, pároljuk puhára. Tegyünk rá fedőt is. Az olajhoz (amiben a húst sütöttük), tegyük a szalonnát, majd a hagymát, ha üveges, adjuk hozzá a gombát. Sózzuk meg, majd mehet rá a pirospaprika. Engedjük fel a hús levében. Keverjük hozzá a tejfölt és a lisztet. Ha elég sűrű a gombás ragu, tegyük hozzá a csirkecombokat, és még együtt is forraljuk néhány percig.

Ezt is szeretjük