Harcsapaprikás

Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

Nyerj Hollóházi Porcelán fülbevalót Adrienne Feller mini luxuskozmetikumokkal! (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Akár egyetlen hormonon is múlhat a gyermekáldás – Kata története (x)

Mitől alakulnak ki az influenzaszövődmények? Elmondjuk, mire kell figyelni (x)

A leghatékonyabb edzésformák nyáron több zsírt égetnek, mint a futás! Ezeket űzd helyette

A legerősebb ránctalanítókat csak kevesen ismerik: ezeket az antioxidánsokat keresd!

beauty and style

9 karcsúsító ruhafazon, ami tökéletes homokóra alakot varázsol - Észbontóan nőiesek! »

Formás, feszes, nőies kar, súlyzózás nélkül: csak te és egy fal kell hozzá »

Csodás úszó virágok az esküvőn: látványos dekoráció a vacsoraasztalra »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 4 személyre:

  • 70 dkg filézett harcsa
  • 12 dkg szalonna
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • 2 paradicsom
  • 2 paprika
  • 3 dl tejföl
  • 2 dl víz
  • csípős paprika
  • fűszerpaprika
  • liszt
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A szalonnát felkockázom, és egy mélyebb serpenyőben kezdem el pirítani. Ha már eresztett egy kis zsírt, hozzáadom a kockákra vágott hagymát. Amikor az már kicsit megpirult, a nagyobb kockákra vágott harcsadarabokat és a fűszerpaprikát is hozzáadom. Így pirítom pár percig együtt, vigyázva, hogy a paprika meg ne égjen. Hozzáadok egy kevés vizet, majd ha elkezd forrni, beledarabolom a paprikát, a paradicsomot. De jó a házi lecsó is. Sót és borsot kíván még. Ha kellőképp összefőttek, a tejföllel és a liszttel egy kis víz- ha szükséges még - hozzáadásával sűrítem be az egészet.
Nokedlival tálalom, de az ínyencek szerint túrós tésztával az igazi.

Blog.hu ajánló