Mediterrán csirkemellfilé
Mediterrán csirkemellfilé
Hozzávalók 4 személyre
- csirkemellfilé
- paradicsom
- padlizsán
- sajt
- krumpli
- szerecsendió
- saláta
- só
- bors
- vaj
- tej
Elkészítés:
A csirkemellet előkészítjük, sózzuk, borsozzuk. Ezután egy kis olajon, de legjobb, ha grillsütőn grillezzük vagy elősütjük. Közben felkarikázzuk a paradicsomot, valamint a padlizsánt. A padlizsánt előgrillezzük, vagy elősütjük (alig pár percet). Majd a csirkemellfiléket sütőpapírral bélelt tepsibe sorjázzuk, tetejére rárakosgatjuk először a paradicsomokat, majd a padlizsánokat. Kicsit sütjük, majd a tetejére sajtot reszelünk. Közben feltesszük a krumplit a krumplipürének. Ha megfőtt a krumpli, leszűrjük, vajjal és tejjel összepépesítjük, végül még szerecsendióval ízesítjük. Ha végeztünk, salátával tálaljuk.
Passata, az Univer új terméke!
A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.
Promóció