Vörösboros vaddisznópörkölt

Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt 2018 fergeteges jazzkoncertjére a Sárik Péter Trióval! (x)

Nyerj luxuskozmetikumokat érett bőr számára, és búcsúzz el a ráncoktól a természet erejével! (x)

Nyerj utazókönyvet, és ismerd meg a világ legkevésbé ismert érdekességeit! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Gomba vagy baktérium? Nagyon is lehet érzékelni a különbséget, és máshogy is kell kezelni (x)

Ezreket spórolhatsz a vízszámlán: pénzt és energiát spórol ez a konyhai eszköz (x)

A legjobb szőrtelenítő módszer télen is: így lesz hetekig sima a bőröd (x)

Tökéletes alakot és egészséges testet ajándékozhatsz karácsonyra! Mutatjuk, hogyan (x)

Babapuha és fényes lesz a festett haj ezektől a tippektől: látható lesz a különbség (x)

beauty and style

Erre jó egy melltartó és egy ragasztópisztoly: 3 szuper ötletet mutatunk »

Esküvői dekorációk fenyőággal - Télies és romantikus »

Tökéletes frizura körkefe nélkül: dús és fényes lesz így a haj »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Itt a szüret.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 80 dkg vaddisznócomb
  • 25 dkg vargánya
  • 2 vöröshagyma
  • 15 dkg zsír vagy 1 dl olaj
  • 2 kk pirospaprika
  • 1 kk csípős paprika
  • 2 kk só
  • 2 babérlevél
  • 1 kk egész bors
  • 1 kk kakukkfű
  • 1 kk borsikafű
  • 1 ek mustár
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 paradicsom
  • 1 zöldpaprika
  • 3 dl villányi cabernet
Recept idők

Elkészítés:

Szüret a konyhában

A combot a hártyás, inas résztől megtisztítjuk, kockákra vágjuk. A hagymát finomra aprítjuk, forró zsírban üvegesre sütjük, a pirospaprikával meghintjük, összekeverjük, majd hozzáadjuk a húst, és kevergetve átforgatjuk. Egy kevés vizet vagy csontlevet öntünk alá, és lefedve kis lángon félpuhára pároljuk. Sózzuk, és az összes fűszert belerakjuk. A fölkockázott paradicsommal, paprikával ízesítjük. Végül a kockákra vágott gombát is hozzáadjuk, majd borral locsolgatva puhára pároljuk.

Blog.hu ajánló