Aszalt paradicsomos hús

Ez is érdekelhet

Így csókolj, ha csábítani akarsz - Eláruljuk a tökéletes csók titkait (x)

Horváth Éva iszonyú cuki cicával fotózkodott - Elárulta, miért (x)

beauty and style

Kétszer olyan tömött lesz a copf, ha így csinálod: rövidebb hajból az igazi »

Ez lesz a frizuradivat a fesztiválokon: képeken a 2018-as trendek »

Csak a körme felét festette ki: ilyen szép mintát kapott pár ecsetvonással »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 4 személyre:

  • 8 szelet karaj
  • 2 ek kukoricaliszt
  • olajbogyó (ízlés szerint)
  • 10-12 db aszalt paradicsom (olajban eltett)
  • 2-3 gerezd fokhagyma
  • 2 dl fehérbor
  • 10 dkg sajt
  • őrölt bors
  • 3-4 ek olívaolaj
Recept idők

Elkészítés:

SZÜRET A KONYHÁBAN

A karajszeleteket enyhén klopfoljuk ki, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Hagyjuk állni kb. 30 percet.
Ezután egy serpenyőben hevítsük fel az olajat, és az előzőleg kukoricalisztbe beleforgatott hússzeletek mindkét oldalát süssük szép pirosra.
A kisütött hússzeleteke tegyük egymás mellé egy tepsibe, öntsük fel a borral és a hús sütésénél visszamaradt zsiradékkal. Szórjuk köré az olajbogyót, a szeletelt fokhagymát és a paradicsomot, majd fedjük le alufóliával.
Közepes hőmérsékletű sütőben 40-45 perc alatt pároljuk puhára. Vegyük le a fóliát, és ízlés szerint szórjuk meg a hússzeleteket reszelt sajttal, majd tegyük vissza a sütőbe és pár perc alatt süssük pirosra.

Blog.hu ajánló