Szüreti szőlőleves

Nyereményjáték

Nyerj Hollóházi Porcelán fülbevalót Adrienne Feller mini luxuskozmetikumokkal! (x)

Nyerj szerelemsegítő nyakláncot Valentin-napra! Bevonzza életedbe az igaz szerelmet (x)

Nyerd meg a Világörökségek Magyarországon című könyvet, és merülj el hazánk csodás világában! (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Hódunyhával betakart mesebeli tájak, ahol mégis szikrázó a napsütés: mesefalucskákat is rejt (x)

A NASA űrhajósai és világsztárok is alávetették magukat ennek a műtétnek - Magyar találmány (x)

Szív- és érrendszeri betegségeket okozhat, mégis kevesen ismerik ezt a szövődményt - Lehet tenni ellene (x)

Milyen az arcformád? Mutatjuk, melyik ékszer illik hozzá a legjobban

V-nyakú ruhához tilos felvenni: mutatjuk, melyik dekoltázshoz milyen nyaklánc illik

beauty and style

Visszatér az övtáska a divatba: nevetséges és stílusos is lehet »

3 ártalmatlannak tűnő szokás, ami csúnya pattanásokat okoz »

Farmerban és pólóban is dögös a plus size modell: nem takargatja dús idomait »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Itt a szüret! Langyosan és hidegen is finom.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 50 dkg csemegeszőlő
  • 5 dl must fehér szőlőből vagy 5 dl fehérbor
  • 5 dl víz
  • 1 kiskanál fahéj
  • 3 db szegfűszeg
  • 2 dl tejszín
  • 3 dkg cukor vagy méz
  • 1 cs vaníliás cukor
  • 2 ek liszt
  • citromlé
Recept idők

Elkészítés:

Szüret a konyhában

A mustot keverjük el a vízzel, a cukorral, a fűszerekkel, hozzáadjuk a szőlőt is, és kis lángon 10 percig forraljuk, amíg a szőlő megfő.
A lisztet elkeverjük a tejszínnel, adunk hozzá egy keveset a forró levesből, majd fokozatosan a leveshez adjuk, keverjük. Sűrűsödésig forraljuk, majd pár csepp citromlével pikánsabbá tesszük.

Blog.hu ajánló