Paradicsomszószos penne

Ez is érdekelhet

Pikali Gerda hisz a sors erejében: mindenkinek megvan a maga feladata, amit be kell teljesítenie (x)

Házépítési kisokos: ha még nincs elképzelésed az új otthonodat illetően (x)

Zöldebb iskolát a gyermekeinknek: csatlakozz egy nagyszerű jótékonysági programhoz! (x)

Mitől olyan jók a kézműves termékek? (x)

beauty and style

Nem mindegy, milyen szögből fényképeznek: több centit lecsalhatsz így a derekadból »

8 frizurabaki, ami 10 évvel bárkit öregebbnek mutat »

Ezek a legdivatosabb állatmintás darabok az üzletekben: 10 ezer forint alatt »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Gondoltunk egy merészet és egy kissé átváltoztattuk a milánóit. Nagyon finom lett, különleges ízharmóniát és látványt sikerült elérni. A kép magáért beszél. Könnyen emészthető, és egészséges étel, egyszerűen elkészíthető.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 50 dkg friss paradicsom
  • 10 dkg csípős cserkészkolbász
  • 5 dkg gépsonka
  • 30 dkg gomba
  • 40 dkg durum penne
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 3 szál kakukkfű
  • egy csipet oregánó
  • egy tk cukor
  • egy csipet csombor
  • őrölt bors
  • 1/4 chilipaprika
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 ek olívaolaj
  • friss bazsalikomlevél
  • reszelt parmezán
Recept idők

Elkészítés:

A felkarikázott kolbászt lepirítjuk a gépsonkával, majd kiszedjük egy tányérra. A kisült zsírhoz hozzáadjuk az olívaolajat és a hagymát, megdinszteljük, majd rádobjuk a felszeletelt gombát, pároljuk. 3 perc után visszarakjuk a sonkát és a kolbászt, hozzáadjuk a paradicsomszószt, amit előzőleg kimagoztunk és finom reszelőn lereszeltünk. Fűszerezzük, ízlés szerint sózzuk. A kifőzött pennét hozzáadjuk, és együtt még összerottyantjuk. Tálalás előtt friss, vágott bazsalikommal, és a parmezánnal bőven megszórjuk.

Ezt is szeretjük