Paradicsomszószos penne

Ez is érdekelhet

7 tipp kényelmes ajándékvásárláshoz - találd meg a legjobb ajánlatot! (x)

Tippek hogyan hozd a legjobb formád télen is - a hideg idő nem akadály! (x)

Nem tudod, milyen legyen idén a karácsonyi dekoráció? Segítünk! (x)

Négy dekortrend, amivel biztosra mehetsz karácsonykor (x)

Megvan az év legnagyobb gyermekelőadása: ha szemfüles vagy, jövőre megnézheted! (x)

beauty and style

Virágillatú parfüm házilag: egyszerűen elkészítheted a saját illatod »

Puha és meleg pulcsik karácsonyi mintával – Árakkal és lelőhelyekkel »

Ha válaszolsz erre a 3 kérdésre, tudni fogod, milyen legyen az esküvői sminked »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Gondoltunk egy merészet és egy kissé átváltoztattuk a milánóit. Nagyon finom lett, különleges ízharmóniát és látványt sikerült elérni. A kép magáért beszél. Könnyen emészthető, és egészséges étel, egyszerűen elkészíthető.

Paradicsomszószos penne

Hozzávalók 4 személyre:

  • 50 dkg friss paradicsom
  • 10 dkg csípős cserkészkolbász
  • 5 dkg gépsonka
  • 30 dkg gomba
  • 40 dkg durum penne
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 3 szál kakukkfű
  • egy csipet oregánó
  • egy tk cukor
  • egy csipet csombor
  • őrölt bors
  • 1/4 chilipaprika
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 ek olívaolaj
  • friss bazsalikomlevél
  • reszelt parmezán
Recept idők

Elkészítés:

A felkarikázott kolbászt lepirítjuk a gépsonkával, majd kiszedjük egy tányérra. A kisült zsírhoz hozzáadjuk az olívaolajat és a hagymát, megdinszteljük, majd rádobjuk a felszeletelt gombát, pároljuk. 3 perc után visszarakjuk a sonkát és a kolbászt, hozzáadjuk a paradicsomszószt, amit előzőleg kimagoztunk és finom reszelőn lereszeltünk. Fűszerezzük, ízlés szerint sózzuk. A kifőzött pennét hozzáadjuk, és együtt még összerottyantjuk. Tálalás előtt friss, vágott bazsalikommal, és a parmezánnal bőven megszórjuk.

Ezt is szeretjük