30 perces serpenyős marhasült
Omlós marhahússzelet magyaros ízeket felvonultató szaftban, mindezt fél óra alatt elkészítheted. Íme, egy tökéletes étel receptje.
A marhahús, ha jól készítik, omlós, ízes, szaftos, szinte szétolvad az ember szájában. Ráadásul gyorsan megvan.
Borral és paprikával készítve igazi magyaros fogást tehetsz az asztalra, ami salátával fogyasztva nem is hizlal.
Serpenyős marhasült
Hozzávalók:
- 2 szelet marhahús
- 2 kaliforniai paprika
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 evőkanál száraz fehérbor vagy tyúkhúsleves
- 1 kanál kakukkfű
- olaj
Elkészítés ideje:
30 perc.
Elkészítés menete:
A marhahússzeleteket kevés olajon süsd meg. A paprikát vágd fel apró kockára, majd olajon párold meg. Sózd, borsozd ízlés szerint.
A feldarabolt fokhagymát, illetve a kakukkfüvet add hozzá a paprikához. Ezután tedd bele a bort vagy a tyúkhúslevest is. Addig főzd, míg a leve el nem fő. Végül öntsd rá a húsra, és párold össze, körülbelül 15 perc alatt.
OLVASD EL EZT IS!

- marha
- pörkölt
Borjúpörkölt hagyományosan

- fokhagyma
- hagyma
40 perces tepsis hagymás sült

- csirke
- zöldség