Roston sült tengerihal filé avokádópürével

Nyereményjáték

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

Nyerj Hollóházi Porcelán fülbevalót Adrienne Feller mini luxuskozmetikumokkal! (x)

Nyerj szerelemsegítő nyakláncot Valentin-napra! Bevonzza életedbe az igaz szerelmet (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Hódunyhával betakart mesebeli tájak, ahol mégis szikrázó a napsütés: mesefalucskákat is rejt (x)

Ez történik a testünkben köhögéskor - Rengeteg minden állhat a háttérben (x)

Ebben a hotelben az ételt a szántóföldről rakják az asztalra - Magyar hely, ha fontos az egészséged (x)

V-nyakú ruhához tilos felvenni: mutatjuk, melyik dekoltázshoz milyen nyaklánc illik

beauty and style

12 modell, aki elmúlt 40, és visszatért a kifutóra: a 20 éveseket is lepipálják »

3 haslapító módszer, amihez csak egy törölközőre és néhány szabad percre lesz szükséged »

Az isteni Marilyn ilyen dögös volt nadrágban: nemcsak szoknyában imádták a pasik »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Grillre fel!

Hozzávalók 4 személyre:

  • 8 db halfilé
  • őrölt fehér bors
  • 2 db citrom
  • 0,5 dl olaj
  • A fűszervajhoz:
  • 25 dkg vaj
  • őrölt fehér bors
  • 1 csokor petrezselyem
  • avokádópüréhez
  • 4 db paradicsom
  • 2 db vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 2 db avokádó
  • 2 db csilipaprika
  • 2 evőkanál almaecet
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • őrölt fekete bors
  • korianderlevél
Recept idők

Elkészítés:

Grill recept.

A halfiléket sóval, borssal bedörzsöljük, olajjal meglocsoljuk. Alufóliába csomagolva 1 órán át érleljük. Elkészítjük a fűszervajat, sóval, borssal ízesítjük, a felaprított petrezselymet hozzáadjuk, majd habosra keverjük. A vajat alufóliára csíkba halmozzuk, fölcsavarjuk, és a fagyasztóba tesszük. Az avokádópüréhez a paradicsom héját lehúzzuk, feldaraboljuk, a hagymákat finomra vágjuk, az avokádót kikanalazzuk és összetörjük, a csilipaprikát apróra vágjuk. Az ecetet sóval, borssal, korianderrel összekeverjük, majd az olajat is hozzáadjuk, és lehűtjük. A halakat grillrácsra fektetjük. Az egyik citrom levét olajjal elkeverjük , és sütés közben a halakat kenegetjük, forgatjuk. A másik citromot cikkekre vágjuk, a hallal együtt megsütjük. Tálaláskor a fűszervajat karikákra szeljük, és a halszeletekre egy-egy vajkarikát teszünk. Salátával, pürével tálaljuk.

Blog.hu ajánló