Zöldbabos egytál

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zöldbabos egytál

Hozzávalók 6 személyre:

  • pörkölt maradéka
  • 1 kg zöldbab
  • 1 nagy pohár tejföl
  • 20 dkg trappista sajt
  • 6-8 db tojás
Recept idők

Elkészítés:

A zöldbabot enyhén sós vízben megfőzzük. Jénai tál aljába öntjük a pörköltet, erre rakjuk a leszűrt zöldbabot, majd bőven meglocsoljuk tejföllel, és a sajtot ráreszeljük. Mélyedéseket csinálunk kanállal, és beleütögetjük a tojásokat (mint a tükörtojást), a tetejét ételízesítővel megszórjuk. Rátesszük a jénai tetejét vagy alufóliát, és mehet a sütőbe. Akkor van kész, mikor a tojások tetején kéreg keletkezik. A családom marhapörkölttel szereti a legjobban.

Szerezd meg most 10% kedvezménnyel Mentes anyu szakácskönyvét!

Kedvenc receptkönyvünk, melynek minden nő konyhájában ott a helye, most 10% kedvezménnyel elérhető kizárólag a FeminaShopban május 3-16. között!

Mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper, könnyű fogás: a reggelitől a vacsoráig, az uzsidobozfalatoktól a vendégvárásig, vagy éppen egy családi születésnapig, átgondoltan, mentesen, úgy, hogy a klasszikus kedvenceinkről se kelljen lemondani. Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban! 

Promóció

Ezt is szeretjük