Zöldbabos egytál

Ez is érdekelhet

Letti története megmutatja, hogy a reménytelen helyzetből is van kiút (x)

Őszi kikapcs: Íme a trendek! (x)

Színésznők, akiket az egész ország imád (x)

Egyedülálló szolgáltatásokat kínáló, újépítésű lakások a XIII. kerületben: Idén extra kedvezménnyel! (x)

Tudod már, hol egyél október 8. és 13. között?

beauty and style

Hogyan lesz az irodai outfit fantáziadús? 6 nélkülözhetetlen ruhadarabot mutatunk »

A legjobb hajerősítő szer, mégis csak ritkán hallunk róla: görögszéna hajhullás ellen »

10 tipp a tiszta arcbőrért: egyszerű lépések az instant szépségért »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Zöldbabos egytál

Hozzávalók 6 személyre:

  • pörkölt maradéka
  • 1 kg zöldbab
  • 1 nagy pohár tejföl
  • 20 dkg trappista sajt
  • 6-8 db tojás
Recept idők

Elkészítés:

A zöldbabot enyhén sós vízben megfőzzük. Jénai tál aljába öntjük a pörköltet, erre rakjuk a leszűrt zöldbabot, majd bőven meglocsoljuk tejföllel, és a sajtot ráreszeljük. Mélyedéseket csinálunk kanállal, és beleütögetjük a tojásokat (mint a tükörtojást), a tetejét ételízesítővel megszórjuk. Rátesszük a jénai tetejét vagy alufóliát, és mehet a sütőbe. Akkor van kész, mikor a tojások tetején kéreg keletkezik. A családom marhapörkölttel szereti a legjobban.

Ezt is szeretjük