Karajszeletek gazdagon

Nyereményjáték

Nyerj egyhetes nyaralást Máltára szállással, repülőjeggyel és reggelivel! (x)

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Akár egyetlen hormonon is múlhat a gyermekáldás – Kata története (x)

Mitől alakulnak ki az influenzaszövődmények? Elmondjuk, mire kell figyelni (x)

A leghatékonyabb edzésformák nyáron több zsírt égetnek, mint a futás! Ezeket űzd helyette

A legerősebb ránctalanítókat csak kevesen ismerik: ezeket az antioxidánsokat keresd!

beauty and style

A '80-as évek divatjából merít a magyar tervező: csodálta az anyukája ruháit »

Extra száraz kezeken teszteltük az SOS bőrspray-t: nem azt kaptuk, amit vártunk »

Farmerhatású manikűr pofonegyszerűen: különleges, és gyorsan elkészül »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Az ikertestvéremtől tanultam a receptet, nála fogyasztottam először ezt az isteni finom sültet. A kislányomnak, és a páromnak készítettem el először. A kislányom imádja, ahogy mi is a párommal!

Hozzávalók 4 személyre:

  • 6-8 szelet sertés karaj
  • 3-4 db.paradicsom
  • fél szál póréhagyma
  • 15-20 dkg gomba
  • 20 dkg sajt
  • 4 dl főzőtejszín
  • petrezselyem
  • bors
  • grill fűszer
  • olaj
  • vaj
Recept idők

Elkészítés:

1.A karajszeleteket befűszerezzük (só, bors, grillfűszer),majd kevés olajon elősütjük.
2.Magasabb peremű tepsi, vagy jénai aljára fektetjük a szeletekre vágott póréhagymát, majd ráfektetjük a húsokat.
3.Kevés olajon megpirítjuk a gombát egy kis petrezselyemmel, majd a húsokra öntjük. A paradicsomot karikára vágjuk, és ezt is a húsokra halmozzuk, végül sajtszeleteket vágunk rá.Ezután az egészet leöntjük tejszínnel.
4.Háromnegyed órára alufóliával letakarva tesszük a sütőbe, majd levesszük, és hagyjuk megpirulni a tetejét.
5. Burgonyapürével vagy petrezselymes burgonyával tálaljuk.

Blog.hu ajánló