
Paprikás csirke túrós tésztával
Ez is érdekelhet
Retikül

Top olvasott cikkek
Paprikás csirke túrós tésztával
Hozzávalók 4 személyre
- 1 kg csirkehús (mell, comb, szárny)
- só
- bors
- pirospaprika
- kis liszt
- 2 fej hagyma
- pirosarany
- 1 zacskó tészta
- negyed kg túró
- 1 nagy pohár tejföl
- zsír
Elkészítés:
A vöröshagymát apróra vágjuk. A húst előkészítjük, amit kell, felszeletelünk. A hagymát zsíron megpirítjuk, majd hozzátesszük a húst, kicsit pirítjuk. Utána fűszerezzük sóval, borssal, pirospaprikával, pirosarannyal, majd kis vizet öntünk a pörköltalaphoz. Ha a hús megpuhul, hozzákeverjük a tejföl felét és egy kis lisztet.
A pörkölt készítése közben feltesszük főni a tésztát. Ha kész, rátesszük a túrót és a maradék tejfölt. Végül összekeverjük a túrós-tejfölös tésztát és a paprikás csirkét.


Három szakácskönyv ingyenes szállítással!
Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.
MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!
Tekintsd meg ajánlatunkat, kattints ide!
Promóció
Még több recept