Vasalt csirkecombok egyszerűen

Ez is érdekelhet

Legyen mindannyiunk szívügye a fejlődés! (x)

Téli álomesküvő a Rosinante Fogadóban*** (x)

Vásárolj a neten is kényelmesen! (x)

beauty and style
retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Vasalt csirkecombok egyszerűen

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 db csirke felsőcomb
  • 3 evőkanál szőlőmagolaj
  • ízlés szerint fűszerek a csirke bepácolásához (pl.: ízvarázs, köménymag, fokhagyma, bors, só)
  • serpenyő és egy nehezebb, vízzel teli lábas (vaslábas a legideálisabb)
Recept idők

Elkészítés:

A csirkecombokat megmossuk, kifilézzük. Másnapig hűtőben, bepácolva pihentetjük, de ha nincs idő erre, akkor akár azonnal is süthető. Egy serpenyőben felmelegítjük a szőlőmagolajat és amikor már serceg, akkor beleforgatjuk a csirkecombokat. A csirke tetejére helyezzük a vizes lábast, majd időnként forgatjuk, hogy mindkét oldala jól átsüljön. Kb. negyed óra elegendő a csirke belül puha, kívül ropogós állapot eléréséhez. A vasalt csirkecomb szerintem a legfinomabb balzsamecetes, joghurtos zöldsalátával. Ehhez póréhagymát és tetszés szerinti zöldségeket (ami a hűtőben van...) balzsamecettel meglocsolunk és natur joghurttal összekeverjük.

Ezt is szeretjük