Erdei gombapörkölt

Ez is érdekelhet

Családi programajánló: irány a Tereza, irány Mexikó! (x)

Márciustól még több kedvezmény vár: csak a PIN-kódod kell hozzá (x)

Fedezd fel a gőzállomást, mellyel a vasalás gyorsabb, mint valaha! (x)

Pihenj meg, és vegyél lendületet a céljaidhoz egy hibátlan kávé felett! (x)

beauty and style

Puha ajkak, egy éjszaka alatt: természetes ajakbalzsam házilag »

A 30 éves modell ilyen dögös 2 gyerek után: Candice Swanepoel bombatestet villantott »

Így még nem gondoltál a zoknira: stílusos kiegészítő lehet, ha nem rejtegeted »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Erdei gombapörkölt

Hozzávalók 4 személyre:

  • 60-70 dkg erdei gomba vegyesen (vargánya, őzláb, galambica, rókagomba)
  • 2-3 db paprika
  • 2-3 db nagyobb paradicsom
  • 1 nagyobb fej vöröshagyma
  • olaj
  • 1 kávéskanál pirospaprika
  • 1 teáskanál ételízesítő
  • kevés víz
  • tejföl (elhagyható)
Recept idők

Elkészítés:

A gombákat megtisztítjuk, felszeleteljük. A vöröshagymát apróra vágjuk és olajon üvegesre pirítjuk. Rászórjuk a pirospaprikát, pici vízzel felöntjük és beízesítjük sóval, ételízesítővel. Hozzáadjuk a felszeletelt paradicsomot, paprikát és a gombát. 20-25 percig lassú tűzön készre főzzük. Aki tejfölösen szereti, keverjen bele 2-3 evőkanál tejfölt. Minél több fajta gombát teszünk bele, annál ízletesebb lesz a pörköltünk.

1
2
Ezt is szeretjük