Őszibarackos húszeletek
3 ok, hogy miért legyen úti célod Hajdúszoboszló (x)
Családi programajánló: irány a Tereza, irány Mexikó! (x)
Márciustól még több kedvezmény vár: csak a PIN-kódod kell hozzá (x)
Fedezd fel a gőzállomást, mellyel a vasalás gyorsabb, mint valaha! (x)

Magyar modellre figyel a világ: a 23 éves lányról lélegzetelállító képek készültek »
3 tévhit a házasság első évéről: senkinél sem törvényszerűek »
retikül.hu
A te BMI-d:
Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!
A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.
Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!
Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!
Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!
Őszibarackos húszeletek
Hozzávalók 2 személyre:
- 6 szelet karaj
- 6 db felezett őszibarack befőtt
- 10 dkg sajt
- só
- őrölt fehér bors
- majoranna
- kakukkfű
- szerecsendió
- vaj
- befőttlé
- fehérbor
Elkészítés:
A hússzeletek mindkét felét sózzuk, majd ízlés szerint fűszerezzük.
Egy tepsit kikenünk vajjal, majd egymásmellé helyezzük a befűszerezett hússzeleteket. Minden hússzeletre ráteszünk egy felezett őszibarackbefőttet.
A pároláshoz alá kell önteni a befőtt levéből és egy keveset a borból. Lefedve előmelegített sütőbe kell tenni, majd puhára párolni.
Ezután levesszük a fóliát és leöntjük a felesleges párolólevet. (egy kevés lé maradjon csak alatta)
A barackok tetejét megszórjuk reszelt sajttal, majd visszahelyezzük a sütőbe és szép pirosra sütjük.
A fennmaradó szaftot egy serpenyőbe öntjük, majd felforraljuk. Egy kevés kukoricakeményítőt simára keverünk egy pici szafttal, majd állandó keverés mellett a forrásban lévő szafthoz öntjük. Kevergetve kicsit besűrítjük.
Tálaláskor a hússzeletek mellé köretként párolt rizst kínálunk és a besűrített szafttal meglocsoljuk.
