Narancsos sertéskaraj

Ez is érdekelhet

Második Esély a Procter and Gamble segítségével (x)

Kirándulnál egyet a családdal vagy csak fitten tartanád magad? Esetleg bebringáznál a munkahelyedre? Válaszd a Riverside 500-at! (x)

Mádai Vivien, Ördög Nóra és Tatár Csilla a Triumph tavaszi kampányában tündökölnek (x)

Tavaszi feltöltődés Burgenlandban (x)

beauty and style

Diana hercegné klasszikus sminkje ma is divatos: leheletfinom és nőies »

Minden, amit a retinolról tudni kell: mire jó, és mit csinál pontosan a bőrrel? »

Újra divatos a 90-es évek kedvenc hajgumija, de nem mindegy, hogy viseled »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Narancsos sertéskaraj

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 szelet sertéskaraj
  • 2db narancs
  • 1 szál póréhagyma
  • 1 evőkanál vaj
  • 1 evőkanál olaj
  • 1 dl húslevesalaplé - lehet kockából is
  • 2 evőkanál ketchup
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A narancsok héját lereszeljük, a húsát karikákra vágjuk. A hagymát felszeleteljük, a húsleveslét ketchuppal elkeverjük. A vajat, az olajat felhevítjük, a hús mindkét oldalát átsütjük. A hagymát a visszamaradt zsiradékban megfonnyasztjuk, ráöntjük a húsleveslét, és állandó keverés mellett felforraljuk. Beletesszük a narancskarikákat, és sóval, borssal ízesítjük. A hússzeletekre öntjük a szószt, és megszórjuk reszelt narancshéjjal.

Ezt is szeretjük