Narancsos sertéskaraj
Narancsos sertéskaraj
Hozzávalók 4 személyre
- 4 szelet sertéskaraj
- 2db narancs
- 1 szál póréhagyma
- 1 evőkanál vaj
- 1 evőkanál olaj
- 1 dl húslevesalaplé - lehet kockából is
- 2 evőkanál ketchup
- só
- bors
Elkészítés:
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A narancsok héját lereszeljük, a húsát karikákra vágjuk. A hagymát felszeleteljük, a húsleveslét ketchuppal elkeverjük. A vajat, az olajat felhevítjük, a hús mindkét oldalát átsütjük. A hagymát a visszamaradt zsiradékban megfonnyasztjuk, ráöntjük a húsleveslét, és állandó keverés mellett felforraljuk. Beletesszük a narancskarikákat, és sóval, borssal ízesítjük. A hússzeletekre öntjük a szószt, és megszórjuk reszelt narancshéjjal.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept