Mikrós sütiből táskatorta

Ez is érdekelhet

Tippek hogyan hozd a legjobb formád télen is - a hideg idő nem akadály! (x)

Csatlakozz te is Fördős Zéhez, és #FőzzAGYERMEKEKÉRT! (x)

Megvan az év legnagyobb gyermekelőadása: ha szemfüles vagy, jövőre megnézheted! (x)

Nem tudod, milyen legyen idén a karácsonyi dekoráció? Segítünk! (x)

Négy dekortrend, amivel biztosra mehetsz karácsonykor (x)

beauty and style

Kisminkelte az anyukáját, és 10 évet fiatalított rajta: ennyit számít egy kis festék, ha jól kerül fel »

Divatos, szexi harisnyák az ünnepi ruhához: megdobják az önbizalmat »

Miért imádjuk a karácsonyi pulcsikat? (x) »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Mikrós sütiből táskatorta

Hozzávalók 2 személyre:

  • 7 evőkanál liszt
  • 6 evőkanál cukor
  • 12 dkg Vénusz margarin
  • 4 tojás
  • 1 csomag sütőpor
  • 1 evőkanál tej
  • rum vagy rumaroma
  • 10 dkg Vénusz margarin
  • 10 dkg porcukor
  • bármilyen ízű pudingpor
  • 2 dl tej
  • 50 dkg marcipán
  • Ételszínezék: piros és sárga
Recept idők

Elkészítés:

Ha nagyon gyors sütire vágyunk, ráadásul kreatívnak is kell lennünk, akkor mindenképpen ki kell próbálni ezt a receptem. Egy hosszúkás hőálló tálban vagy ételhordóban összekavarom a hozzávalókat. Berakjuk a mikróba 5 percre. Ha készen van és egy kicsit hűlt, akkor kettévágjuk vízszintesen. Elkészítjük a pudingot. Minél sűrűbb, annál jobb. Ha kihűlt, betöltjük a pudinggal, és a két piskótát élére állítjuk, majd átlósan levágjuk a két fenti sarkát. Ezután a porcukrot kikeverjük a margarinnal, és egyenletesen a tortára kenjük. Hűtőbe rakjuk. Az asztalra szórjunk porcukrot. A tortánál 15 cm-nél nyújtsuk nagyobbra. A marcipánt 3-4 mm-re nyújtsuk. Kezünkkel nyúljunk alá, majd helyezzük a torta tetejére. A felesleges részeket vágjuk le és simítsuk a tortára. Díszíthetjük kedvünk szerint. Jó étvágyat kívánok!

Ezt is szeretjük