Variety

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Variety

Hozzávalók 12 személyre:

Tészta

  • 50 dkg liszt
  • 25 dkg porcukor
  • 15 dkg Vénusz sütőmargarin
  • 1/2 sütőpor
  • 5 evőkanál tejföl
  • 3 dkg kakaó

Töltelék

  • 20 dkg darált dió /kókusz, mák/
  • 10 dkg Vénusz sütőmargarin
  • cukor ízlés szerint
  • 2 tojás fehérje

Tetejére

  • 20 dkg étcsoki
Recept idők

Elkészítés:

A töltelékhez a hozzávalókat elkeverjük a tejföllel, rugalmas, nyújtható tésztát gyúrunk, kettévesszük, az egyikkel kibélelünk egy közepes nagyságú tepsit, tetejét megkenjük lekvárral, erre jön a töltelék, majd a következő lap. Előmelegített sütőben 200 C-on sütjük. Ha kihűlt, olvasztott csokoládéval bevonjuk a tetejét.

Ezt is szeretjük