Variety
Ez is érdekelhet
beauty and style

Top olvasott cikkek
- Nyári Dia plasztikája után melltartós fotót posztolt: sokan dicsérik őszinteségéért
- Az auschwitzi nőgyógyász, aki Mengelétől mentette meg a várandós rabokat: döntése az élete végéig üldözte Gisella Perlt
- Melania Trump élete nagyon megváltozott, mióta nem first lady: bennfentesek kotyogták ki
- 100 kilós, 12 éves gyönyörű lányok: halálra etetik őket, mert úgy a szépek
- Kipucolják a májat, tartós fogyást okoznak, és nagyon finomak: 8 étel, amiből egyél többet
Variety
Hozzávalók 12 személyre:
Tészta
- 50 dkg liszt
- 25 dkg porcukor
- 15 dkg Vénusz sütőmargarin
- 1/2 sütőpor
- 5 evőkanál tejföl
- 3 dkg kakaó
Töltelék
- 20 dkg darált dió /kókusz, mák/
- 10 dkg Vénusz sütőmargarin
- cukor ízlés szerint
- 2 tojás fehérje
Tetejére
- 20 dkg étcsoki
Elkészítés:
A töltelékhez a hozzávalókat elkeverjük a tejföllel, rugalmas, nyújtható tésztát gyúrunk, kettévesszük, az egyikkel kibélelünk egy közepes nagyságú tepsit, tetejét megkenjük lekvárral, erre jön a töltelék, majd a következő lap. Előmelegített sütőben 200 C-on sütjük. Ha kihűlt, olvasztott csokoládéval bevonjuk a tetejét.
Még több recept