Kókuszos-kávés süti

Ez is érdekelhet

Nem szereti a gyerek a zöldséget, mit tegyünk? (x)

Turbózd fel a halfogyasztásod idén ősszel! (x)

Frissítsd fel a karácsonyi dekorációt rózsaarannyal! (x)

Amikor a tehetség és a középszerűség összecsap - Szily Nóra az Amadeus két főszereplőjével beszélgetett

A legropogósabb héjú, legpuhább kifli - A gyerekkorba repít vissza

beauty and style

Dúsabbá és selymesebbé varázsolja a hajat a cassiapor: újjászületnek tőle a tincsek »

Halványítják a makacs foltokat, segítik a bőrmegújulást: hatékony krémek pigmentfoltok ellen »

A 71 éves Twiggy ma is bomba formában van: egyszerű szépségtitkait bárki követheti »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Kókuszos-kávés süti

Hozzávalók 12 személyre:

Alap

  • 7 tojás fehérje
  • 20 dkg porcukor
  • 30 dkg kókuszreszelék
  • 4 evőkanál liszt
  • fél csomag sütőpor

Krém

  • 7 tojás sárgája
  • 15 dkg cukor
  • 2dl feketekávé
  • 3 evőkanál liszt
  • 1 Vénusz sütőmargarin (25 dkg)

Csokimáz

  • 10 dkg Vénusz sütőmargarin
  • 2 evőkanál kakaópor
  • 20 dkg porcukor
  • 3 evőkanál forrásban lévő víz
Recept idők

Elkészítés:

A kókuszos tésztához a 7 tojásfehérjét 20 dkg porcukorral kemény habbá verjük. 30 dkg kókuszreszeléket, 4 evőkanál lisztet és fél csomag sütőport keverünk hozzá. Középmeleg sütőben halvány rózsaszínűre sütjük.

A krémhez 7 tojás sárgájából, 15 dkg cukorból, 2 dl feketekávéból és 3 evőkanál lisztből krémet főzünk. 25 dkg Vénusz margarint a még langyos krémhez hozzákeverünk, és a kihűlt alapra kenjük.

A csokimázhoz 20 dkg porcukrot 2 evőkanál kakaóporral összekeverünk. 10 dkg Vénusz margarint hozzáadunk (nem kell krémesre keverni!), 3 evőkanál forrásban lévő vízzel elkeverjük, és a krémre kenjük.

Hűtőbe rakjuk. Ha a csokimáz megszilárdult, meleg vízbe mártott késsel felszeleteljük.

Ezt is szeretjük