Kandírozott gyümölcsös, ricottás töltött mandulás puszedli

- Nyári Dia plasztikája után melltartós fotót posztolt: sokan dicsérik őszinteségéért
- 100 kilós, 12 éves gyönyörű lányok: halálra etetik őket, mert úgy a szépek
- Az auschwitzi nőgyógyász, aki Mengelétől mentette meg a várandós rabokat: döntése az élete végéig üldözte Gisella Perlt
- Melania Trump élete nagyon megváltozott, mióta nem first lady: bennfentesek kotyogták ki
- Így néztek ki a modern nappalik a Kádár-korszak panelházaiban: mindenki erre vágyott
Kandírozott gyümölcsös, ricottás töltött mandulás puszedli
Hozzávalók 6 személyre:
Töltelék
- 20 dkg ricotta
- 3 evőkanál tejszínhab
- 10 dkg Vénusz sütőmargarin
- csipet só
- 2 evőkanál rum
- 2 evőkanál porcukor
- 1 evőkanál aprított kandírozott gyümölcs
Tészta
- mandulás puszedlik
Nem főzős csokimáz
- 15 dkg porcukor
- diónyi Vénusz sütőmargarin
- 3 evőkanál kakaópor
- 4-5 evőkanál forró, lobogó víz
- _Díszítés_
- apró fehér cukor
- gyümölcsös zselécukorka
Elkészítés:
A kandírozott aprított gyümölcsöket 20 percig rumba áztatjuk.
Ezalatt a ricottát a Vénusz margarinnal, porcukorral,csipet sóval és a tejszínhabbal összedolgozzuk.
A kandírozott gyümölcsöt lecsepegtetjük, és a ricottás masszánkhoz keverjük.
Folpackkal letakarjuk és 1,5 órát hűtőbe pihen.
Ezután egy -egy mandulás puszedlit a ricottás krémmel megtöltünk, majd elkészítjük a gyors, nem főzős csokimázunkat.
Egy tálkába beletesszük a porcukrot, kakaóport, diónyi puha Vénusz margarint, és a forró vizet, majd gyors mozdulatokkal elkeverjük , szép fényes lesz.
A puszedliket ebbe a csokimázba beleforgatjuk, majd 5-10 perc elteltével durvára tört fehér bármilyen cukorkával, vagy esetleg aprított süvegcukorral megszórjuk, ettől olyanok lesznek, mintha havasak lennének.
Porcukorral meghintett tálra helyezzük a csokis-havas puszedliket, és mindegyik tetejébe egy félbevágott zöld színű ,boltban kapható puha gyümölcsös zseléscukrot nyomunk.
Hűtőbe tesszük egy órára majd fogyasztjuk.
Gyorsan kész, könnyű elkészíteni, mutatós és finom.
Még több recept