Kandírozott gyümölcsös, ricottás töltött mandulás puszedli

Ez is érdekelhet

Legyen mindannyiunk szívügye a fejlődés! (x)

Téli álomesküvő a Rosinante Fogadóban*** (x)

Mit diktál a téli kabáttrend 2018-ban? A stylist tippjei (x)

Hogyan segíts, ha bedugult a pici orra? Az orröblítés aranyszabályai (x)

10 hely, amiről álmodoznak a magyarok - Idén csupán egy európai város került fel a listára. (x)

beauty and style

Egy ügyes trükk, amitől élénkebb lesz a rúzs színe a szádon: világosító ajakradír házilag »

Elszívja az izzadságot, és kényelmesebbé teszi a cipőt: 5 eset, amikor kisegíthet egy intimbetét »

Hajmeresztő pulóverek a 80-as évekből – Nem tudjuk, hogy sírjunk vagy nevessünk-e »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Kandírozott gyümölcsös, ricottás töltött mandulás puszedli

Hozzávalók 6 személyre:

Töltelék

  • 20 dkg ricotta
  • 3 evőkanál tejszínhab
  • 10 dkg Vénusz sütőmargarin
  • csipet só
  • 2 evőkanál rum
  • 2 evőkanál porcukor
  • 1 evőkanál aprított kandírozott gyümölcs

Tészta

  • mandulás puszedlik

Nem főzős csokimáz

  • 15 dkg porcukor
  • diónyi Vénusz sütőmargarin
  • 3 evőkanál kakaópor
  • 4-5 evőkanál forró, lobogó víz
  • _Díszítés_
  • apró fehér cukor
  • gyümölcsös zselécukorka
Recept idők

Elkészítés:

A kandírozott aprított gyümölcsöket 20 percig rumba áztatjuk.
Ezalatt a ricottát a Vénusz margarinnal, porcukorral,csipet sóval és a tejszínhabbal összedolgozzuk.
A kandírozott gyümölcsöt lecsepegtetjük, és a ricottás masszánkhoz keverjük.
Folpackkal letakarjuk és 1,5 órát hűtőbe pihen.
Ezután egy -egy mandulás puszedlit a ricottás krémmel megtöltünk, majd elkészítjük a gyors, nem főzős csokimázunkat.
Egy tálkába beletesszük a porcukrot, kakaóport, diónyi puha Vénusz margarint, és a forró vizet, majd gyors mozdulatokkal elkeverjük , szép fényes lesz.
A puszedliket ebbe a csokimázba beleforgatjuk, majd 5-10 perc elteltével durvára tört fehér bármilyen cukorkával, vagy esetleg aprított süvegcukorral megszórjuk, ettől olyanok lesznek, mintha havasak lennének.

Porcukorral meghintett tálra helyezzük a csokis-havas puszedliket, és mindegyik tetejébe egy félbevágott zöld színű ,boltban kapható puha gyümölcsös zseléscukrot nyomunk.
Hűtőbe tesszük egy órára majd fogyasztjuk.

Gyorsan kész, könnyű elkészíteni, mutatós és finom.

Ezt is szeretjük