Csirkés hortobágyi
Csirkés hortobágyi
Hozzávalók 6 személyre
- 1 kg csirke (comb)
- 1 fej hagyma
- 40 dkg liszt
- 1 tojás
- 1 dl tej és szódavíz
- tejföl
- pirospaprika
Elkészítés:
Főzzük és bőr nélküli paprikás csirke alapot, de tovább kell főzni, mint amúgy, hogy könnyen leváljon róla a hús. Ezután ki kell hűteni, majd ledarálni. A levébe keverjünk egy kicsi tejfölt és adjunk hozzá egy teáskanál lisztet, majd forraljuk fel.
Süssünk ki sós palacsintákat és töltsük meg a hússal és tálaláskor megöntözhetjük a tejfölös lével.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept