Csirkés hortobágyi
Ez is érdekelhet
- Minden eddiginél fontosabb most a vérplazmaadók szerepe - csatlakozz! (x)
- Túl a virágon: 5 egyedi ajándékötlet anyák napjára! (x)
- Hatékony ápolás a természettel összhangban (x)
- Kutyabaj - a halálos szívférgesség (x)
- Tudod, hol vásárol Lékai-Kiss Ramóna? (x)
- Védjük meg kedvenceinket! (x)
- Szédülés idős korban: ártalmatlannak tűnik, de komoly következménye lehet! (x)
beauty and style

- Az előnyös öltözködés évekkel fiatalíthatja a megjelenést: szuper tippek, amik jól jönnek 40 felett »
- Igazán nőies frizurák a hét minden napjára, ha unod a szimpla copfot: a hajad lesz a megjelenésed fénypontja »
- Sosem gondoltad volna, hogy ezek a divatszínek milyen jól mutatnak együtt: minden szettből kihozzák a maximumot »
Top olvasott cikkek
- Kvíz: mennyire ismered Magyarországot? Teszteld magad!
- Gregor Bernadett levágatta hosszú haját: a rövidebb frizurát imádják a rajongói
- Kvíz: melyik folyó mellett van Makó? 10 kérdés Magyarország földrajzáról
- 10 kérdés biológiából, amit a suliban még tudni kellett: melyik igaz az állítások közül?
- Ő Gallusz Niki ritkán látott párja: Laurával 10 éve egy párt alkotnak
Csirkés hortobágyi
Hozzávalók 6 személyre:
- 1 kg csirke (comb)
- 1 fej hagyma
- 40 dkg liszt
- 1 tojás
- 1 dl tej és szódavíz
- tejföl
- pirospaprika
Elkészítés:
Főzzük és bőr nélküli paprikás csirke alapot, de tovább kell főzni, mint amúgy, hogy könnyen leváljon róla a hús. Ezután ki kell hűteni, majd ledarálni. A levébe keverjünk egy kicsi tejfölt és adjunk hozzá egy teáskanál lisztet, majd forraljuk fel.
Süssünk ki sós palacsintákat és töltsük meg a hússal és tálaláskor megöntözhetjük a tejfölös lével.

Még több recept