24 órás lángos

Nyereményjáték

Nyerj Hollóházi Porcelán fülbevalót Adrienne Feller mini luxuskozmetikumokkal! (x)

Nyerj szerelemsegítő nyakláncot Valentin-napra! Bevonzza életedbe az igaz szerelmet (x)

Nyerd meg a Világörökségek Magyarországon című könyvet, és merülj el hazánk csodás világában! (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Hódunyhával betakart mesebeli tájak, ahol mégis szikrázó a napsütés: mesefalucskákat is rejt (x)

A NASA űrhajósai és világsztárok is alávetették magukat ennek a műtétnek - Magyar találmány (x)

Szív- és érrendszeri betegségeket okozhat, mégis kevesen ismerik ezt a szövődményt - Lehet tenni ellene (x)

Milyen az arcformád? Mutatjuk, melyik ékszer illik hozzá a legjobban

V-nyakú ruhához tilos felvenni: mutatjuk, melyik dekoltázshoz milyen nyaklánc illik

beauty and style

Lágy hullámok tésztaszűrővel készítve: így még biztosan nem szárítottál hajat »

Karcsúbb derék, keskenyebb csípő: ilyen szoknyafazonokkal várd a tavaszt! »

Rugalmasabb, feszesebb bőr pillanatok alatt: hidratáló és fiatalító fátyolmaszkok körképe »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1 kg liszt
  • 1 pohár tejföl
  • fél liter tej
  • 1 db tojás
  • 5 dkg élesztő
  • 5 csapott kávéskanál só
  • olaj a sütéshez
Recept idők

Elkészítés:

A hozzávalókat lazán összekeverjük, nem kell sokáig dagasztani. Az élesztőt nem futtatjuk, csak belemorzsoljuk. Jól kiolajozott nylonzacskóban 24 órára hűtőszekrénybe tesszük, hogy megkeljen. Egy hétig is eláll! Mikor megkívánjuk, annyit tépünk le a masszából, amennyire szükségünk van, és bő, forró olajban kisütjük. A tetejét gazdagíthatjuk tejföllel, reszelt sajttal. Fortélya a lángos készítésének, hogy a zacskóból olajos kézzel szakítunk ki darabokat, amelyeket belülről kifelé haladva körkörösen húzogatva formálunk, így tesszük a forró olajba. Vigyázzunk, hogy a nylonzacskóban legyen elég hely, mivel a tészta két-háromszorosára is megdagadhat, ha hosszabb ideig tároljuk.

Blog.hu ajánló