Így lehet hálód és nappalid is egy aprócska garzonban: 8 mutatós megoldás a tér kettéosztására

Ha egyszobás a lakásod, egy jó térelválasztóval kétszobásat varázsolhatsz belőle.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A kisebb alapterületű, egyszobás garzonok különösen az egyedül költözők és a párok körében népszerűek, ám bármennyire is helyes kuckók, előbb-utóbb mégis felmerül, milyen jó lenne, ha inkább kétszobásak lennének.

Ez egy jogos igény, hiszen úgy, hogy a háló és a nappali is egy szobában van, számos tevékenység ugyanabba a helyiségbe szorul be, keverednek a funkciók, a holmik, és az utcáról belépő vendégek, meg a becsengető postás is premier plánban csodálhatják meg az ágyat, noha nem biztos, hogy az ember meg akarja azt mutatni. Költözni persze nem mindig van lehetőség, de a helyzet így is áthidalható: egy klassz térelválasztó megoldással egy szobából kettőt lehet csinálni. Vannak egyszerűbb, praktikus módok, de akár egy DIY-megoldás is szóba jöhet. Ha valaki többet fordítana a projektre, egészen trendi térelválasztót is beépíttethet.

8 szuper térelválasztó-megoldás

Nézegess néhány példát: a következő térelválasztó-lehetőségek közt több is akad, amit egy óra alatt össze lehet hozni, de olyat is mutatunk, aminek köszönhetően szó szerint egy helyiséggel több lesz a lakásban.

Egyszerűen kivitelezhető és romantikus megoldás a függöny: rakass fel egy karnist, és akassz rá egy finom anyagból készített darabot.
Egyszerűen kivitelezhető és romantikus megoldás a függöny: rakass fel egy karnist, és akassz rá egy finom anyagból készített darabot.
Fotó: https://femina.hu/otthon/ter-ketteosztasa-lapozgato/
Ezt is szeretjük