Kidobott, régi tárgyakból stílusos bútorok: kiszuperált kádból pazar kanapé, régi székből csodás falipolc
Legyen bár használati eszköz vagy bútor, egy régi tárgyban rengeteg lehetőség lakozik.

covfoto
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szék az szék, a teáscsésze az teáscsésze, a teniszütő, az pedig teniszütő - legalábbis egy nagyon fekete-fehér világban így lenne. Szerencsére a valóság ennél jóval színesebb, és teret ad az ötleteknek.

Egy tárgy vagy bútor, bár rendelkezik egy alapfunkcióval, nem kizárólag az lehet, ami: benne rejlik az átváltozás lehetősége is. Csupán fel kell ismerni, miből mivé lehet. A leselejtezett, kiszuperált használati tárgyakat és bútorokat ilyen szemmel érdemes nézni, hiszen ezzel a látásmóddal az újrafelhasználás jegyében a környezetvédelemért is teszünk. Nem egyszerű kacatokról, hanem nagyszerű alapanyagokról van szó, a lehetőségeknek csak a fantázia szab határt. Amint azt a következő képekből láthatod, székből polc lehet, kádból kanapé, teáscsészéből madáretető, teniszütőből tükör. 

Képeken néhány különleges átalakulás

Nézegess képeket, és inspirálódj: ha neked is vannak régi, kidobásra ítélt tárgyaid, akkor ezek az alkotások bizonyosan megihletnek.

Legyél te is a Föld Bajnoka! Vegyél részt az E.ON tudatos kihívásában izgalmas nyereményekért!

Az E.ON által szervezett Föld Bajnokai kihívás célja, hogy megmutassa, apró lépésekkel, közös erővel is sokat tehetünk bolygónk megmentéséért.

Mit kell tenned, hogy részt vegyél a kihívásban?

- Látogass el az eon.hu/egyutt oldalára, nézd meg az aktuális kihívások listáját, és a jelentkezés feltételeit.

- Hat témakör, témánként több kihívás. Rendszeresen érkeznek új fenntarthatósági témákkal, és új feladatokkal, melyek közül legalább egyet kell teljesítened.

- Nyerhetsz Vegital Silver Digital növényi ital készítő gépet, és érdemes több feladatot teljesíteni, hiszen négy, különböző kihívás területről elvégzett feladat esetén részt veszel a fődíjért szóló sorsoláson, ahol egy HECHT EQUIS WHITE  elektromos robogót sorsolnak ki!

#földbajnokai

További részletekért kattints!

Promóció

Ezt is szeretjük