Van, aki szerint mesés, míg más gusztustalannak tartja: ez a lakás tényleg nem való mindenkinek
Nagyon ritkán látni hasonlót.

szines-lakas-nagy
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amina Mucciolo, vagy, ahogy sokan ismerik, Studio Mucci hosszú ideje örvend igen nagy népszerűségnek az interneten, Instagram-oldala például már több mint 197 ezer követőt tudhat a magáénak, nemrég azonban még szélesebb körökhöz jutott el optimista és vidám életszemlélete, köszönhetően annak, hogy megosztotta felújított otthonáról készült képeit.

A Tassel Fairy Shop tulajdonosa, alapítja és dizájnere szerette volna, ha a lakása teljes mértékben a személyiségét tükrözi, annak minden részletével és színével. Utóbbiakból pedig akad bőven, ritkán látni együtt mesterséges körülmények között a szivárvány ennyi színét.

Szivárványszínű lakás

Amina színesen öltözködik, színesen sminkel, színes ötleteket alkot meg, vidám és optimista személyiség, aki hisz a varázslatban, nem véletlen, hogy otthona is ezt tükrözi. A megannyi cukorkaszínben pompázó lakást rengetegen imádják, szintén szép számmal akadnak azonban olyanok, akiknek túl sok, sőt, egyenesen émelyítő. Nézd meg a képeket, és döntsd el, te melyik táborhoz tartozol!

Ezt is szeretjük