Szagelszívó hamutálak 2 ezer forint alatt

Ha a lakásban dohányzol

Ha nem bírod megállni, hogy otthon is rágyújts, de gyűlölöd a dohányszagot, ezeket a hamutálakat neked találták ki.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Néhány egyszerű trükkel ügyesen eltüntetheted a dohányzás okozta kellemetlen szagokat az otthonodból. Helyezz csak el egy vizes rongyot egy tálban, amit aztán a szekrény tetejére teszel - magába szívja a füstszagot, így az nem terjeng majd a lakásban. Ugyanígy illatgyertyákat, olajokat is elhelyezhetsz a lakás különböző pontjain.

Ám ezek a módszerek kevésnek bizonyulnak, ha a cigicsikkek és a hamu ott bűzölög a hamutálban. A megoldás? Vegyél olyan hamutálat, ami nemcsak tárolja, de el is nyeli a szemetet!

Asztali hamutál

A 12 centiméteres átmérővel és tetővel rendelkező Vepa Bins hamutartó rozsdamentes acélból készült, így akár minden szál cigi után elmoshatod, ráadásul dizájnos külseje mellett elég nagy ahhoz, hogy egy nagyobb társaságot egymaga kiszolgáljon, és még le is lehet fedni.

Ha fedő nélkül szeretnéd használni, egyszerű hamutál lesz, de ha ráteszed a tetejét, máris egyedibb darabbá válik, és a kellemetlen szagokat is bent tartja. Ezzel nemcsak a kezedet kíméled a sok mosogatástól, hanem az orrodat is a szagoktól.

Ára: 1218 Ft

Úti hamutál

Száz évvel ezelőtt a társadalmak jelentős része épphogy barátkozott a gondolattal, hogy a nők is rágyújtanak.

Ma már vehetsz magadnak egyedi cigarettatárcákat, öngyújtót, sőt, úti hamutálat is.

Ezt a rozsdamentes acélból készült tárcát nyolc kis kő díszíti, 3,5-szer 3,5 centiméteres mérete pedig lehetővé teszi, hogy a legkisebb női táskában is elférjen.

Így bármikor gyújtasz rá, nem kell aggódnod a szemetelés miatt se, a csikkeket pedig szagmentesen tárolhatod a táskádban a legközelebbi szemetesig.

Ára: 1990 Ft

Retro hamutartó

Néhány éve hódít a retro, lassan már mindenkinek van legalább egy bögréje vagy naptára, amin Marilyn Monroe képe díszeleg.

Ha téged is elkapott a retroláz, akkor mindenképp szerezz be egy hamutálat, amin ő mosolyog vissza rád. Ennek a hamutálnak plusz jó tulajdonsága, hogy a tetején látható kart lenyomva a tartó alsó részébe ürül a hamu, és nem kell aggódnod a kellemetlen szagok miatt.

Tizenkét centiméteres átmérőjével még ahhoz is elég nagy, hogy csak naponta egyszer ürítsd ki. Ha pedig épp nem használod, az asztal dísze is lehet.

Ára: 1850 Ft

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Szagtalanító a régi hamutálba

Hogyha nem szeretnéd régi kedves hamutartódat lecserélni egy fedelesre, vagy rendszeresen dohányzol a kocsiban is, akkor neked találták ki az Illosorb-800-at. Ez a hamutál-szagtalanító nemcsak hasznos, de nagyon gazdaságos is. A homokszerű anyagot töltsd bele a hamutálba, és amikor az már megtelt csikkel és hamuval, egyszerűen öntsd ki.

A dohányzás megviseli az egészségedet, ha pedig a lakásban is gyakran kering a füst, érdemes tenned valamit azért, hogy az otthonod egészségesebb hellyé váljon. Nézd meg videónkat, és vedd körbe magad gyógyító tárgyakkal!

A füst és a hamu szagát egyaránt magába szívja az anyag. Ha nem csak eltüntetni akarod a szagot, akkor vehetsz olyan szagtalanítókat is, amelyek illatosítva vannak, így folyamatosan árasztják a neked tetsző illatot.

Ára: 299 Ft

Te dohányzol a lakásban?

Ezt is szeretjük