10 ok, hogy ne dobd ki a déditől megörökölt tárgyakat: a modern lakásban is jól mutatnak

A poros kamrában körülnézve igazi kincseket talál az ember.

vintage-stilus-targyak

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az antik, megkopott tárgyak feleslegesnek tűnhetnek a modern világban, sokszor pedig már az eredeti funkciójukat sem képesek betölteni, mégis ott motoszkál az ember fejében, hogy a családi történelem temérdek szép meséje bennük él, ezért nincs szíve kidobni őket.

A déditől megörökölt tárgyaktól csakugyan vétek lenne megszabadulni, de a kamra mélyénél is sokkal jobb sorsra érdemesek. Szerencsére mára az élet minden területére begyűrűzött a vintage stílus divatja, így a berendezésben is méltó helye van a múltnak.

Régi darabok új élete

A régimódi, kopott, de hibátlan állapotú tárgyak újrahasznosításához csupán egy kis kreativitásra van szükség. Ennek köszönhetően pedig egészen új szerepben tündökölhet a teás kancsó, a régi létra, az ajtógomb, de akár egy rozsdás biciklikerék is.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük