Ebben a mesés házban lakik Reese Witherspoon - A nappaliba egy kisebb garzon is elférne

A ház egyszerűen mesés: csodás a kertje, és stílusos a beltere.

GettyImages-1373212626

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Megannyi sztárházat bemutattunk már, de bátran kijelenthetjük, hogy Reese Witherspoon háza magasan a kedvencünk mind közül.

Los Angelesben, Brentwoodban, a rusztikus Mandeville Canyon területén található a tetszetős villa. Az épületet hatalmas, csodás kert veszi körül, a bejáratnál csinos, formára nyírt növények díszelegnek. A házhoz a kívülállók számára beláthatatlan, privát sétány vezet, így a színésznő és családja zavartalanul közlekedhetnek. Az 1990-es években építették, és ennek az évtizednek a bája ma is jól látható kívül-belül. Angol, vidéki stílusú épület modern újításokkal. Az elegáns márvány meghatározó a beltérben, ahogyan a különleges minták is, pepitától a modern, apró mintákig. A színek alapvetően világosak, ahogyan az egész ház is, hála a hatalmas ablakoknak.

Reese Witherspoon háza

Kukkants be, és rájössz, miért ez az eddigi legszebb sztárház szerintünk: elegáns, egyedi, nőies és ízléses, akárcsak Reese Witherspoon! Nekünk nem lenne szívünk eladni, de a színésznő mégis ezt tervezi.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük