3 extra karcsú, praktikus háztartási gép
Ötödször rendezted át a fürdőt, de még így sem fér be a mosógép? Cseréld le régi készülékeidet extra karcsú darabokra!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Külön szervezést igényel egy vasárnapi ebéd elkészítése vagy a mosás, mert csak a hasadat behúzva férsz el a garzonod falatnyi helyiségeiben? Több háztartási gépre lenne szükséged a mindennapokhoz, de fogalmad sincs, hol is férnének el a lakásban? Válassz olyan berendezéseket, melyeket kifejezetten apró lakásokba terveztek.

Egyre okosabb, de egyre kisebb gépek, kifejezzen garzonba

Ismét népszerűek a garzonok, ezekben az aprócska lakásokban azonban nem könnyű az élet, hiszen a helyszűke örök problémája a garzontulajdonosoknak. Hogy kényelmesen használhasd az egyes helyiségeket, kreatívnak kell lenned, és érdemes minden négyzetmétert praktikusan kihasználnod.
A háztartási gépek gyártói, igazodva a piaci igényekhez, kétféleképpen reagálnak a kis lakások tulajdonosainak problémájára: egyrészt kicsi és keskeny gépeket gyártanak, másrészt egy berendezésbe több háztartási gép funkcióját építik be.

Érdemes megismerkedned ezekkel az okos készülékekkel, segítségükkel ugyanis rengeteg helyet spórolhatsz meg.

Süt, főz, mosogat: Candy Trio 501

Falatnyi lakásod talpalatnyi konyhájában nagy szolgálatot tehet egy csodamasina, mely tűzhely, elektromos sütő és mosogatógép is egyben.

Az elsősorban garzonlakások igényeihez kifejlesztett kompakt konyhai készülékkel, a Candy Trióval három legyet üthetsz egy csapásra, hiszen mindössze egyetlen négyzetméteren elfér a mosogatógép, a villanytűzhely és a sütő. Tény, hogy valamivel mélyebbre kell a pénztárcádba nyúlnod a Candy Trio esetében, mint akkor, ha az említett gépeket külön vásárolnád meg, de jóval több mozgástered marad a sütés-főzéshez, az ínycsiklandó étkek elkészítéséhez és a mosogatáshoz. A kompakt készülék A besorolású, tehát minimális energiát fogyaszt, így gyorsan behozza az árát - nem beszélve arról, hogy mutatós darab, mely egyben a konyha dísze is.

Ára: 206 ezer forint.*

Csinos, karcsú és praktikus: Indesit CA 55

A magas teljesítmény és az alacsony energiafogyasztás mellett a hűtőgépek gyártói is szem előtt tartják a praktikumot és a helytakarékosságot. Így a korszerű, kombinált hűtőszekrények között is könnyen találni igazán karcsú darabokat, melyekben a hagyományos hűtőrészek mellett a mélyhűtő rekeszei is helyet kapnak - a vezető gyártók már 55 centiméter szélességű gépeket is piacra dobtak.

Egy kis konyhánál minden felszabadult centi sokat jelent, hiszen így több hely jut a konyhaszekrényeknek vagy éppen a mosogatónak. Jól jön hát egy olyan hűtő a garzonlakásokban, melyet a lehető legpraktikusabban alakítottak ki. Nagy előny például, ha a hűtőgépek ajtajai igény szerint balról és jobbról is nyithatók.

Az Indesit CA 55 típusú hűtőgép minden említett tulajdonsággal rendelkezik. Ráadásul ára is kedvező: már kevesebb mint 80 ezer forintból megoldhatod az élelmiszerek hűtését és fagyasztását.

Ára: 72 500 forint.*

A szuper keskeny mosógép: Fagor 1FET-107

Sakkozol a centikkel, és nem tudod, melyik sarokban férhet el a mosógéped? Ne törd a fejed, inkább válaszd a Fagor extra karcsú készülékét. A Fagor 1FET-107 mosógép ideális választás garzonlakásokba, hiszen felültöltős, így nem kell oldalt helyet hagynod a használatához.

Mindössze 40 centiméter széles, így a lehető legkevesebb helyet foglalja a lakásban - kis szerencsével akár egy praktikus szennyestartó vagy egy apró fürdőszobaszekrény is megbújhat mellette.
A Fagor mosógép a pénztárcád tekintetében is jó választás, hiszen jóval olcsóbb, mint az elöltöltős készülékek.

Ára: 61 900 forint.*

*Interneten fellelt, tájékoztató jellegű árak.

Ezt is szeretjük