Fedezd fel a gőzállomást, mellyel a vasalás gyorsabb, mint valaha! (x)
Bár a hagyományos vasaló ma már szinte minden háztartásban alapfelszerelésnek számít, kevesen tudják, hogy a 21. században már elavult.

0000 Garment Care Q1 PR cikk 2100x1400
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szép csendben megjelentek a vasalórendszerek, később pedig a gőzállomások, melyek legalább akkora előrelépést jelentenek a hagyományos vasalókhoz képest, mint a mai vasalók jelentettek a faszénnel működő vasszörnyekhez képest. 

A gőzállomások működési elve meglehetősen egyszerű: egy gőzfejlesztő - legtöbbször egy bojler - a vízből nagy mennyiségű és nagynyomású gőzt termel - hagyományos, gőzölős vasalóhoz képest akár hússzor többet -, ami egy csövön keresztül jut el a vasalófejbe, onnan pedig a ruhákba. 

Sőt! Mivel nem a vasalóban van a víz, az nem csöpög, és lényegesen kisebb súlyú, ennek köszönhetően kíméli az ízületeinket és az energiánkat vasalás közben. Az ultrakönnyű vasalófejnek köszönhetően akár függőlegesen is vasalhatunk, így nem kell időt vesztegetnünk a vasalódeszka felállításával. Most a függönyök és finom anyagok vasalása kényelmesebb, mint valaha.

A gőzállomás tökéletes választás a nagyobb mennyiségű vasalnivalóhoz, kényes ruhákhoz és a nehezen vasalható anyagokhoz egyaránt. A gőz finoman behatol a legkényesebb anyagokba is, így a megperzselődés vagy megégés kockázata nélkül simít ki bármilyen szövetet. Ráadásul a gőz eltávolítja a kellemetlen szagokat, és megöli baktériumokat is, ezért a ruhák frissek és újra viseletre készek lesznek.

A DynamiQ intelligens érzékelő pontosan tudja, hogy mikor és hogyan mozog a vasaló, így mindig optimális mennyiségű gőzt biztosít. A legnagyobb teljesítményű gőzállomás akár 165g/perc folyamatos gőzkibocsátás és 600 g gőzlövet leadására is képes, ennek köszönhetően gyorsabbá válik a vasalás.

A T-ionicGlide a Philips legfejlettebb vasalótalpa, mely a kiváló siklási teljesítményben és a maximális karcállóságban egyaránt megmutatkozik. A rozsdamentes acélból készült alapja kétszer olyan kemény, mint a hagyományos alumíniumalap, és a szabadalmaztatott, hatrétegű, továbbfejlesztett titánréteget tartalmazó bevonatunknak köszönhetően könnyedén siklik, így a leggyorsabb eredményt biztosítva.

A gőzállomás kialakításánál külön szempont volt a használat közbeni zajkibocsátás hatékony csökkentése. A speciális zajszűrőknek köszönhetően nézhetünk televíziót, vagy hallgathatunk zenét anélkül, hogy a gőzállomás zaja jelentős kellemetlenséget okozna.

Kedvenc darabjaink vasalásánál fontos szempont, hogy ne tegyünk kárt bennük. A nem megfelelő hőfok használata könnyedén megsértheti, és akár tönkre is teheti az anyagot. A Philips gőzállomások használatakor nincs ilyen kockázat, hiszen az OptimalTEMP technológia megakadályozza a vasalótalp túlhevülését, így ezentúl nem kell előre szétválogatni a vasalnivalót, vagy várni a vasaló felmelegedésére, illetve lehűlésére két eltérő anyagú ruhadarab között. 

A Philips PerfectCare Elite Plus gőzállomás bármikor készen áll bármilyen textília vasalására. Sőt! Akár vasalótalppal lefelé hagyható a ruhákon vagy a vasalódeszkán. Nem égeti ki, nem fényesíti ki a ruhákat. Ez garantált.  

Ezt is szeretjük