Végleg bezárja kapuit Budapest keletiszőnyeg-paradicsoma (x)
Kivonul Magyarországról az ország legnagyobb kézzel készített szőnyegeket árusító vállalata.

cover (1)
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A webáruházzal és budapesti üzlettel is rendelkező Szőnyeg Galéria gazdasági okokból volt kénytelen meghozni ezt a nehéz döntést. Erre való tekintettel most végkiárusítást tartanak, így aki akár 80%-kal olcsóbban szeretne hozzájutni jó minőségű klasszikus, eredeti és modern perzsaszőnyegekhez, ne hagyja ki ezt a lehetőséget. 

Bezárja kapuit a cég Budapesten

Néhány napon belül végleg bezárja a kapuit a cég egyetlen közép-európai értékesítési központja, amely Budapesten található, és amely az elmúlt évek alatt nagyszámú hazai és nemzetközi vásárlót szolgált ki. A készlet nagy részét már kiárusították, de néhány ezer felsőkategóriás szőnyeg még gazdára vár. 

1 (1)

A nagy múlttal rendelkező vállalat sok éven át kínált magas minőségű, kézzel készített, modern és hagyományos szőnyegeket budapesti üzletében és a webáruházán keresztül.

- Rettentően nehéz volt meghozni azt a döntést, hogy végleg bezárjuk az üzletet, hiszen hosszú évek munkájának eredményeként alakítottuk ki igényes és változatos kínálatunkat - mondta Roman Samkharadze, a cég ügyvezetője.

- Nagyon szívünkhöz nőtt Budapest, azonban a gyártás során felmerült nehézségek, valamint a szállítási költségek folyamatos növekedése miatt már nem tudjuk tovább biztosítani a vásárlóinknak a legjobb minőséget, emiatt elkerülhetetlenné vált az üzlet bezárása.

2 (1)

A kiváló minőségű szőnyegek kedvelőit bizonyára érzékenyen érintette a hír, hiszen a Szőnyeg Galéria kínálatában egy helyen találhatták meg a legjobb minőségű, kézi szövésű szőnyegeket, hatalmas választékban. Több mint négy évtizeden keresztül, két generáció építette fel ezt az egyedülálló vállalkozást nagy lelkesedéssel és tapasztalattal annak érdekében, hogy termékeik egész Európában elérhetővé váljanak. Sikerük kulcsa a legjobb szövőmesterekkel kialakított hosszú távú személyes és kereskedelmi kapcsolataik voltak, továbbá az, hogy a szőnyegeket közvetlenül importálták akár a világ legtávolabbi pontjairól.

3 (1)

A nemzetközileg is elismert Szőnyeg Galériát az tette különlegessé, hogy tulajdonosát mindig az a cél vezérelte, hogy a legjobb minőséget biztosítsa a vásárlóknak, és mindent megtegyen azért, hogy ellássa a piacot kiváló minőségű termékekkel. Az üzletben bárki megtalálhatta álmai szőnyegét, és nem kellett érte egy vagyont fizetnie.

Most, hogy mégis bezárni készülnek, úgy döntöttek, hogy Budapesten szervezik meg az eddigi legnagyobb kiárusításukat, amely hazai szinten egy rendhagyó eseménynek minősül. 

4 (1) (1)

- Mivel úgy döntöttünk, hogy véglegesen és mihamarabb bezárunk, az elkövetkező napokban még utoljára tartunk egy végkiárusítást, ahol a leárazás mértéke egyes darabok esetében akár a 80%-ot is elérheti. A nagy érdeklődésre való tekintettel úgy látjuk, hogy rövid időn belül minden egyes darab gazdára talál majd - mondta Roman Samkharadze, egyúttal hangsúlyozta, hogy a kiváló minőségnek, a termékek széles választékának és az alacsonyabb árnak köszönhetően a náluk vásárolt szőnyegek hosszú távú befektetésnek is kiválóak. 

„Ha jelen pillanatban nem is aktuális egy új szőnyeg vásárlása, akkor is megéri most ebbe fektetni. A magyar piacon vélhetően nem várható hasonló mértékű leárazás a közeljövőben. Egy minőségi szőnyeg nem csupán az otthonunk dísze lehet, de egy befektetés is a mai, pénzügyileg kiszámíthatatlan világban. Arra biztatjuk a vevőinket, hogy bátran forduljanak hozzánk elképzeléseikkel, és mi örömmel segítünk.”

Már csak néhány nap maradt hátra, ameddig még elérhetőek a világ minden tájáról érkezett szőttes mestermunkák a Szőnyeg Galériában. Ez egy kiváló alkalom lehet arra, hogy olyan különleges darabokat szerezzünk be, mint egy klasszikus perzsaszőnyeg, egy virágos Gabe, Loribaft vagy Kashkuli, esetleg egy egyedi selyem Gom vagy akár egy kiváló minőségű, modern mintázatú nepáli szőnyeg, sőt, egy virágos Ziegler vagy Kazak, amely bármely otthont különlegessé tud tenni, ráadásul értékálló befektetés.

5 (1)

Aki tehát nem akarja kihagyni ezt a páratlan lehetőséget, az mihamarabb látogasson el a Szőnyeg Galériába, és válogasson a káprázatos kínálatban, hogy megtalálja álmai szőnyegét. 

(Képek forrása: Szőnyeg galéria Kft.)

Ezt is szeretjük