A leggazdagabbak kiváltsága: panorámaszaunák, amik túltesznek minden képzeleten
Hófödte hegycsúcsok vagy végtelen mezők: meseszép kilátás a szaunából.

panoráma szauna 5
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szaunázás régóta népszerű, részben jótékony egészségügyi hatásainak, részben pedig a nyugtató élménynek köszönhetően. Amikor már nem bírod a forróságot, nincs is jobb érzés, mint csobbanni egy hűs medencében, vagy épp meghemperegni a hóban.

Az egyszerű, uszodai szaunák is segítenek ellazulni és relaxálni, de néhány helyen tökélyre fejlesztették az élményt: a panorámaszaunákból nyíló, végtelen kilátás páratlan, és semmihez nem fogható.

Luxushotelekből a kilátás

Ezekben a négy- vagy ötcsillagos hotelekben tudják, hogyan kell berendezni a wellness-t! Aki nem bírja a forróságot, az is elnyúlna ezekben a szaunákban, miközben a végtelen tájban gyönyörködik. 

A képek forrása: Art & Ski-In Hotel HinterhagERMITAGE Wellness- & Spa-Hotel, Schöne Aussicht Hotel **** SuperiorALPIANA RESORTLand- & Wellnesshotel im Allgäu Natur- und Wellnesshotel Höflehner ****Superior.

Milliárdos otthon

Ilyen egy igazi amerikai olajmágnás otthona: panorámaszaunáról nem esik szó, de nem lepődnénk meg, ha lenne benne! A lenyűgöző birtokhoz saját repülőtér, mozi és tó is tartozik.

Ezt is szeretjük