Melyik nappalit választanád? A vintage stílusú igen komplex személyiségről árulkodik
Az otthonod, de leghívebben a nappalid tükrözi a személyiségedet.

szemelyiseg-szoba-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Azt mondják, az otthon a személyiség kiterjesztése. A stílus, a kiegészítők, a falak és a bútorok színe - mind-mind azt tükrözi, milyen belső tulajdonságokkal bír a házigazda. Az újonnan vett lakás például tökéletes, üres festővászon, amelyre rávetítheted önmagadat, és olyanra formálhatod, ami a leginkább illik hozzád.

Az ember tudat alatt az egész életét, így a környezetét is a személyisége szerint alakítja ki. Egyéniségünk szerint választunk színeket, mintákat, formákat. Ez határozza meg azt is, hogy mit érzünk kényelmesnek. A színes, bohém otthon például túlzsúfolt, de akár irritáló is lehet egy nyugodt, hagyománykedvelő személyiségű ember számára, holott a benne élő művészlélek számára ez a lehető legkomfortosabb lakás, amit csak el tud képzelni.

A lakás lelke a te lelked is

Igaz, az ember személyisége folyamatosan formálódik, növekszik, az élet és az idő alakítja. Ennek ellenére természetünk gyökere radikális változáson sosem megy át, nem fordul át az ellenkezőjébe. Ha körülnézel az otthonodban, az jó érzéssel, elégedettséggel tölt el? Talán vannak részei, amelyeket kevésbé szeretsz, de valószínűleg az összhatást mégiscsak kedvelned kell.

Otthonod dizájnja és berendezése helyetted és érted beszél. Falai elszigetelnek a külső, kaotikus, stresszes világtól. A saját lakás vagy szoba a pihenés, béke szigete kell, hogy legyen. Képzeld el, hogy van egy teljesen üres szobád, amit saját szájízed szerint rendezhetsz be. Nincs pénzbeli limit, nincsenek határok.

Öltöztesd fel otthonod a DIEGO-ból!

A DIEGO-ban mindent megtalálsz, ami szükséges ahhoz, hogy otthonod gyönyörű és harmonikus legyen! Laminált padló, szőnyeg, padlószőnyeg, PVC, vízálló padló, tapéta, függöny és karnis – mindez egy helyen!

Promóció

Milyen színűre festenéd a falakat? Milyen bútorokat választanál? Hogyan rendeznéd el őket? Ha belépsz valakinek a lakásába, akarva-akaratlanul is felméred a terepet, és megállapítasz egyet s mást az ott élőkről. A te választásod mit mondana el rólad?

Az egyes stílusokat és személyiségtípusokat nappalikkal szemléltetjük, hiszen ez minden otthon központi része. Arról a helyiségről van szó, amelyet ha berendezel, hozzáigazítod a lakás többi helyiségének dizájnját is. A nappali az a szoba, ahol az ember a legtöbb idejét tölti egy nap - persze az alvást leszámítva. Az a hely, amelyen keresztül legnyilvánvalóbban megmutatkozik a társasági énünk, az ízlésünk, a személyiségünk. Pihenőszoba és közösségi tér is. Semmiképp se zavarjon össze, ha több nappali is megtetszik a galériából, hiszen az, ha romantikus típus vagy, még nem zárja ki, hogy hagyománytisztelő is légy. 

Ezt is szeretjük