Eddig nem tudtad, mennyire fontos a lábtörlő: ennyi kórokozót viszel be a lábadon a lakásba
Rólad árulkodik, milyen a lábtörlőd.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legtöbben csak lábtörlőnek hívják, de a funkcióját sokkal jobban kifejezi a szennyfogó szőnyeg elnevezés.

Persze senki nem szeret sáros cipővel belépni az otthonába, lábtörlőkből pedig nagyon aranyos, dizájnos formákat lehet kapni, amikre ránézni is öröm, olyan szépek.

Ez az apróság minden, az ajtód előtt elhaladónak árulkodik a személyiségedről. De hiába aggattak rá erre az egyszerű kis dologra egy esztétikai-lakberendezési szerepet, a lábtörlő mégiscsak azért szolgál, hogy kevesebb koszt vigyél be az otthonodba. Az utcán járva még elképzelni sem tudod, mi minden ragad meg a cipőd talpán. A látható sár és piszok nem minden, számos baktérium és kórokozó juthat be a cipővel a lakásodba.

Esős időben nagy segítség

A most következő nedves évszakok miatt is több figyelmet kell fordítani arra, hogy a kosz az otthonodon kívül maradjon.

Lábtörlőből kültéri és beltéri is kapható, de ha rászánod magad a beszerzésére, mindenképpen olyat válassz, ami jó nedvszívó képességgel rendelkezik. Ha más szőnyeg nincs is az előszobádban, egy lábtörlő hatalmas segítséget nyújthat abban, hogy a lakásod tisztább maradjon.

A szennyeződések és a nedvesség 80%-a a cipőtalpakon jut be a lakásba. A latyakos időben a cipő tocsog a vízben és a sárban. Ezért mielőtt beljebb lépsz az ajtón, és leveszed a cipődet, jó, ha van, amibe megtörölheted legalább a talpát, így a bejárati rész is tisztább, szebb és otthonosabb marad, de a tócsákon való elcsúszás veszélyét is csökkented.

Erős, mint a bivaly

A lábtörlők igazán strapabíróak - amire nagy szükség is van, hiszen naponta számtalanszor megtapossák őket -, ráadásul megjelenésben is esztétikusak, modernek. A manapság legyártott lábtörlők nagy előnye egyébként, hogy a tisztításuk is borzasztóan egyszerű. A legtöbb már mosógépben mosható, de mielőtt beszerzel egyet, mindenképpen érdeklődd meg az eladótól, hogy hogyan érdemes tisztítani az adott darabot.

Válaszd ki kedvenc szőnyeged, padlószőnyeged a Diegóból!

Szeretnéd felfrissíteni, egyedivé tenni a lakásod? Válassz új szőnyeget vagy egy szép padlószőnyeget az otthonodba, és hihetetlenül látványos lesz a változás! A Diegóban megtalálod a modern és a klasszikus irányvonalat, valamint a különleges, illetve extrém darabokat is! Novemberben exkluzív kínálattal várunk!

Kattints most a kínálatért!
Ezt is szeretjük