Ilyen szőnyeget válassz a gyerekszobába, ha fontos a gyerek egészsége
Fejlesztő szőnyegek a gyereknek
A szellemi és fizikai fejlődéséért.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden szülőnek fontos, hogy a gyermeke egészségesen fejlődjön - mind fizikailag, mind pedig szellemileg. A táplálkozás, a mozgás és az iskola, illetve a szülői minta a legfontosabb, de apróságokkal is lehet segíteni, amik sokat számíthatnak.

Egy jó játszószőnyeg már a legkisebbekre is jó hatással lehet. Persze, nem mindegy, hogy mi van rajta, és milyen minőségű.

Gyermekkori csodaszőnyeg

Az apró babák látása nyolc hónapos korukra éri el azt a szintet, hogy meglássák a kontrasztokat, az éles határokat figyelik meg, így ha játszószőnyeget választasz a néhány hónapos babának, ajánlott olyat venni, aminek élénk színei vannak, vagy olyan mintája, ami élesen kiválik a háttérből. Ez segíti a gyereknél a térlátás, illetve a színek megkülönböztetésének a fejlődését.

A fekvő vagy a mászó babáknak készült játszószőnyegek általában könnyen moshatóak, ráadásul már olyat is találhatsz, ami hang- vagy tapintáseffektusokkal segíti a babáknál a fejlődést. A babaszőnyeg egyszerű tisztítása sokat segít abban, hogy higiénikusan tudd tartani, a csöppségnek pedig külön jó, ha van egy olyan réteg közte és a padló között, ami elválasztja a hideg padlótól.

Nyugodtan fog játszani

Vegyél játszószőnyeget a gyerekszobába akkor is, ha a csemete már elérte az hat-hét éves kort. Ezzel sokkal egyszerűbben megszokja, hogy a játéktere korlátozódik, és így a rendrakás is könnyebb lesz.

Válaszd ki kedvenc szőnyeged, padlószőnyeged a Diegóból!

Szeretnéd felfrissíteni, egyedivé tenni a lakásod? Válassz új szőnyeget,ó vagy egy szép padlószőnyeget az otthonodba, és hihetetlenül látványos lesz a változás! A Diegóban megtalálod a modern és a klasszikus irányvonalat, valamint a különleges, illetve extrém darabokat is! Novemberben exkluzív kínálattal várunk!

Kattints most a kínálatért!

Azok a gyerekszőnyegek, amelyeken valamilyen útvonal van megrajzolva - autópálya, város utcái, Micimackó Százholdas pagonya -, fejlesztik a gyerek motorikus és a kognitív képességeit is. A gyerek még mindent játékon keresztül tanul meg, ezért érdemes arra koncentrálni, hogy színes, játékos világ vegye őt körbe a szobáján belül.

Ezt is szeretjük