Kicsi és sötét a lakás? Így elképesztő fény fogja beragyogni - Csak egy kicsit kell trükközni
Nem minden lakásba jut elég fény, főleg a betonvárosokban. De megduplázhatod a fényárt!

lakas-vilagositasa-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A világos színek nagyobbnak mutatják a teret, és legfőképp, kevésbé sötétnek. Ez azonban önmagában még nem elég a szoba világossá tételéhez, hiszen az adottnál több fényt a fehér falak sem teremtenek. A megfelelő kivilágosításhoz szükség van néhány olcsón bevethető lakberendezési trükkre is, melyekkel az otthonod nemcsak fényesebb, de dizájnosabb és modernebb is lesz.

Persze a lámpák elhelyezése is jó megoldás lehet, de a természetes fény mennyiségét nem növelik. Sőt, sok lámpával inkább csak a villanyszámlád lesz nagyobb, a beltéri fény pedig sokkal jobban emlékeztet így az irodai környezet fényhatásaira. Alkalmazd inkább megfizethető praktikáinkat!

Lakáskiegészítőkkel a fényért

A teljes falfestésnél sokkal egyszerűbben is elérhető, hogy a kicsi, sötét szobák sokkalta világosabbak legyenek. Alábbi összeállításunkban számos olyan megoldást mutatunk, ami túlmegy a fehér falakon és padlón. Persze ezek sem elhanyagolhatóak, sőt, alapelemei egy világos szobának, de ennél sokkal több fegyvert is bevethetsz annak érdekében, hogy a hőn szeretett, ám árnyékos helyiséged pont annyira ússzon fényárban, amennyire csak szeretnéd.

Öltöztesd fel otthonod a DIEGO-ból!

A DIEGO-ban mindent megtalálsz, ami szükséges ahhoz, hogy otthonod gyönyörű és harmonikus legyen! Laminált padló, szőnyeg, padlószőnyeg, PVC, vízálló padló, tapéta, függöny és karnis - mindez egy helyen!

Promóció

Ezt is szeretjük