Melyik szőnyeget választanád? Ezt árulja el a személyiségedről

Mutatunk négy szőnyeget, válaszd ki a neked tetszőt, és tudd meg, mit mond rólad a választásod! (x)

nagykep?cikkid=164615&kep=klasszikus610-lead

Dia

	Modern, városi nő		Ha igazi modern nő vagy, akinek fontos a megjelenése, az otthona, és legszívesebben letisztult vonalú tárgyakkal, harmonikus színekkel veszed körül magad, akkor számodra az egyszínű vagy a modern mintás szőnyegeket ajánljuk. A szőnyeg színét, színeit igazítsd az otthonodban megjelenő színekhez, így biztosan harmonikus és elegáns végeredményt kapsz majd!	 

Modern, városi nő

Ha igazi modern nő vagy, akinek fontos a megjelenése, az otthona, és legszívesebben letisztult vonalú tárgyakkal, harmonikus színekkel veszed körül magad, akkor számodra az egyszínű vagy a modern mintás szőnyegeket ajánljuk. A szőnyeg színét, színeit igazítsd az otthonodban megjelenő színekhez, így biztosan harmonikus és elegáns végeredményt kapsz majd!
 

Dia

	Trendkövető, divatos nő	Árgus szemekkel figyeled a legújabb trendeket a blogokon és magazinokban, hogy mindig naprakész legyél? Trendkövető személyiségedhez csillogó, fényes szőnyegeket ajánlunk a figyelmedbe, amelyek garantáltan illenek hozzád. Ahogy az akár gyakran váltakozó, különböző stílusú lakberendezési tárgyakhoz, kiegészítőkhöz is illeni fognak!

Trendkövető, divatos nő

Árgus szemekkel figyeled a legújabb trendeket a blogokon és magazinokban, hogy mindig naprakész legyél? Trendkövető személyiségedhez csillogó, fényes szőnyegeket ajánlunk a figyelmedbe, amelyek garantáltan illenek hozzád. Ahogy az akár gyakran váltakozó, különböző stílusú lakberendezési tárgyakhoz, kiegészítőkhöz is illeni fognak!

Dia

	Hagyománytisztelő, klasszikus nő		Ha a klasszikus értékeket képviseled, és otthonodban is szívesebben adsz helyet a nagyitól örökölt kincseknek, mint a legújabb kiegészítőknek, akkor számodra a klasszikus mintával díszített szőnyegek bizonyulnak a legjobb választásnak. Ezek a szőnyegek nagyon szép virág-, illetve indamintával gazdagítottak, és jól bevált színekben - mint bézs, barna, bordó, zöld - kaphatóak.	 

Hagyománytisztelő, klasszikus nő

Ha a klasszikus értékeket képviseled, és otthonodban is szívesebben adsz helyet a nagyitól örökölt kincseknek, mint a legújabb kiegészítőknek, akkor számodra a klasszikus mintával díszített szőnyegek bizonyulnak a legjobb választásnak. Ezek a szőnyegek nagyon szép virág-, illetve indamintával gazdagítottak, és jól bevált színekben - mint bézs, barna, bordó, zöld - kaphatóak.
 

Dia

	Bohém, vidám nő	Sziporkázó személyiség vagy, és vidám színek, erős impulzusok hatására érzed magad a leginkább elemedben? Ez esetben válassz színes, kézzel nyírt szőnyeget, melyből mindig meríthetsz egy kis energiát vagy inspirációt! A festményhatású szőnyegek különösen divatosak most, ezek olyan élethűek, mintha egy impresszionista festő hagyta volna rajtuk a kézjegyét.	 

Bohém, vidám nő

Sziporkázó személyiség vagy, és vidám színek, erős impulzusok hatására érzed magad a leginkább elemedben? Ez esetben válassz színes, kézzel nyírt szőnyeget, melyből mindig meríthetsz egy kis energiát vagy inspirációt! A festményhatású szőnyegek különösen divatosak most, ezek olyan élethűek, mintha egy impresszionista festő hagyta volna rajtuk a kézjegyét.
 

Ezt is szeretjük
Fotó: