Otthon dokumentumtár
Ne keresgélj az interneten: ha lakással kapcsolatos dokumentumokra, nyomtatványokra van szükséged, itt mindent megtalálsz!

pen
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Használatbavételi engedély

Egy újonnan épült ház csak használatbavételi engedély mellett költözhető. Ehhez ezt a nyomtatványt nyújtsd be a Polgármesteri Hivatalhoz. 

LETÖLTÉS »

Elveszett lakcímkártya

Ha elveszett a lakcímkártyád, a helyi okmányirodát keresd fel. Az ügyintézés során a Bejelentés elveszett okmányról nevű formanyomtatványt kell kitöltened.

LETÖLTÉS »

Térképmásolat gázelvezetéshez

Építkezés, gázelvezetés során szükség lehet földmérési adatokra. Ezeket az alábbi nyomtatvány kitöltésével kérheted a földhivatalban.

LETÖLTÉS »

Kérelem ingatlan-nyilvántartási eljárásra

Amennyiben egy ingatlanhoz kapcsolódó jog vagy tény módosult, az alábbi nyomtatványon kérelmezheted a bejegyzést.

LETÖLTÉS »

Ingatlan-nyilvántartási adatváltozás bejelentése

Ha megváltoznak a tulajdonodban lévő ingatlan adatai, azokat a földhivatal átvezeti a nyilvántartásban. Az alábbi nyomtatványon jelentheted a változást.

LETÖLTÉS »

Bérleti szerződés

Bérleti szerződésre szükséged van akkor, ha albérletbe költözöl, de autó bérlése esetén is. A bérleti szerződés összeállításában az alábbi nyomtatvány segít.

LETÖLTÉS »

Adásvételi szerződés

Az adásvételi szerződés tárgya lehet ingatlan, gépjármű, vagy bármi, ami forgalomképes. Az alábbi nyomtatvány sokat segíthet az ügyintézésben - csak tájékoztató. 

LETÖLTÉS »

Lakcímkártya adatainak változása

Ha megváltoztak az adataid, akkor ezt az illetékes jegyzőnek jelezd. A helyben kitöltendő nyomtatványon az alábbi adatokat kell megadnod. 

LETÖLTÉS »

Kérelem tulajdoni lapba történő betekintésre

A tulajdoni lapba az illetékes körzeti földhivatalban van lehetőséged betekinteni, miután kitöltötted az alábbi nyomtatványt. Ott kérd.

LETÖLTÉS »

Kérelem tulajdoni lap másolatához

A dokumentum másolatát a körzeti földhivatalnál tudod beszerezni az alábbi nyomtatvány segítségével. Ezt kell kérned.

LETÖLTÉS »

Ezt is szeretjük