8 szobanövény, amiért a fél világ rajong: nincs velük nagy macera, mégis buján zöldellnek

A világszerte népszerű szobanövények gyönyörűek, mégsem túl nagyok az igényeik.

GettyImages-624884654

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy-egy buján zöldellő vagy pompás színekben virágzó szobanövény elképesztően feldobja a helyiségeket, akár a nappaliban, a konyhában, sőt a fürdőszobában is helyet kaphat néhány.

A szobanövények minden otthont stílusosabbá, barátságosabbá varázsolnak, ráadásul a levegőt is tisztítják. Bár akadnak köztük speciális igényekkel bírók, számos olyat találhatsz, amelyik a legegyszerűbb körülmények között is buján zöldell, elég olykor átültetni és rendszeresen öntözni.

A legnépszerűbb szobanövények

Ha feldobnád a lakásodat egy élettel teli szobanövénnyel, de nem szeretnél nagy macerát vállalni magadra, biztosra mehetsz a következő néhány fajtával. Nem véletlenül díszíti velük a fél világ a nappaliját.

(Képek: Getty Images Hungary.)

Ismerj meg néhány igénytelen szobanövényt!

Bizonyos szobanövények strapabíróbbak a többinél, így ideális választások lehetnek azok számára, akiknek nincs sok ideje a locsolgatásra.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük