8 gyönyörű futónövény a lakásba: nagyon szépek, és még a levegőt is tisztítják

Akinek kevés ideje van növényeket gondozni, tökéletes választás, ugyanis a futónövények mostoha körülmények közt is megélnek.

Futónövények otthonra
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A futónövények nemcsak kertben, de lakásban is jól mutatnak. Amellett, hogy rendkívüli atmoszférát biztosítanak, gondozásuk sem igényel plusz erőbefektetést. 

A futónövényeknek több előnye is van. Egyfelől, változatos fajtáik közt sok olyan van, ami megél egy nem túl világos vagy nehezen szellőztethető lakásban is. Másfelől divatosak is, ugyanis az elmúlt években a lakberendezés is felfedezte magának a sok zöldet, az indás, kúszó növények remekül feldobják a lakást. Végül arról se feledkezzünk meg, hogy felépítésüknek köszönhetően bármilyen felülethez tudnak idomulni, így némi beavatkozás árán úgy vezethető növekedésük iránya, ahogy azt az ember szeretné.

Futónövények otthonra

A következő futónövény-fajták nagyon esztétikusak, és még a levegőt is tisztítják. Érdemes választani néhányat közülük a lakásba.

(Képek forrása: Getty Images)

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük