A legparányibb lakás is tágasnak tűnhet ezekkel a trükkökkel: így rendezd be, és megnő a tér

Praktikus ötletekkel tágasabbnak és szellősebbnek tűnhet a lakás.

Lakberendezési trükkök kis lakáshoz
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A kényelmes élettér mindenkinek mást jelent, de a legtöbben talán világos, tágas és szellős otthont választanának, ha lenne rá lehetőségük. Mégsem ez az általános: sokan laknak kifejezetten pici lakásokban, amelyek berendezését a lehető legalaposabban át kell gondolni, hogy mindennek és mindenkinek jusson elegendő hely.

Az apró helyiségek küllemén az átgondolt szín- és anyaghasználat, na meg a bútorválasztás nagyon sokat tud dobni. Egy-két trükk legalább optikailag megnöveli a teret, és ez is fontos ahhoz, hogy a lakók szívesebben tartózkodjanak benne.

Lakberendezési trükkök apró lakásokhoz

A kis lakásoknál lehet a leghasznosabb, ha a leendő lakó profi lakberendező segítségét kéri, amennyiben viszont erre nincs mód, néhány dologra akkor is érdemes figyelni, hiszen egy-két frappáns megoldás könnyen megvalósítható, mégis óriási különbséget jelenthet.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek: Pinterest.)

Ezt is szeretjük