Ingyen van az alapanyag: 10 bűbájos ötlet régi konzervdobozból

Dekoráció is lehet, de remek tárolóként és ajándékötletként is megállja a helyét.

Konzervdoboz ötletek
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Minden háztartásban fellelhető egy-két üres konzervdoboz, mely vagy hasznavehetetlen, vagy egyszerű, rozsdamarta formában szolgál valamilyen tárolási célt a kamrában vagy hobbiszobában.

Arra buzdítunk, hogy ne dobd ki a pléhdobozokat, hanem gyűjtsd össze őket. Minél több méretben és formában állnak majd rendelkezésre, annál fantáziadúsabb otthoni kiegészítőket lehet belőlük készíteni.

Ötletek konzervdobozból

A tartalmának kiürítése után a konzervdoboz semmit nem ér, de újrahasznosításával fel lehet dobni a lakást. A dekorációs célok mellett hasznos tárolókat is nyersz, ha belefektetsz egy kis időt és kreativitást a megvalósításba. Ha körülnézel az otthonodban, rájössz, hogy milyen sok helyen szolgálhat jól egy kiszuperált konzervdoboz újragondolva.

Ne hagyd, hogy a kukában végezzék a pléh-, fém- vagy alumíniumhengerek. Tölts el pár órát azzal, hogy megleped magadat vagy a családot azzal, hogy új köntösbe öltözteted őket, hogy új funkciójukban ékesítsék a lakást.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük