8 gyönyörű konyhasziget, ahol az egész család elfér - Sokat segítenek, ha nincs külön ebédlőasztalnak hely

Nemcsak tágas konyhában férhet el egy konyhasziget, hanem kisebb helyeken is, ahol egyszerre több funkciót is betölthet.

Konyhaszigetötletek
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az ételek elkészítéséhez szükséges a megfelelő nagyságú vágófelület, amire egy külön konyhapult, úgynevezett konyhasziget lehet a legjobb megoldás. Ami pár székkel kiegészítve akár étkezőasztalnak is megfelel, így szűkebb konyhákba is remek megoldás. 

8 gyönyörű konyhasziget, ahol az egész család elfér

A konyhasziget hallatán sokaknak egy nagy, tágas konyha ugrik be hatalmas különálló pulttal, pedig minden megvalósítható kisebb helyen is. Létezik belőle mozgó, kerekeken guruló és fix, rögzített változat is. A lényeg, hogy harmóniában legyen a konyhaszekrénnyel, és tartós, könnyen tisztítható felszíne legyen. Hiszen nemcsak a főzésben, de az étkezésben is kulcsszerepe lehet. Még több ötletet találsz a konyhasziget kialakítására korábbi válogatásunkban.

Ez a legjobb étkezőasztal, ha kicsi a hely: csodásan illik a sarokba is

A kerek étkezőasztalok kényelmes megoldást kínálnak a kisebb lakásokba is.

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek forrása: Getty Images Hungary, living4media, Pinterest)

Ezt is szeretjük