Nyerj konyhabútort 2,5 millió forint értékben!

Ezt kell tenned hozzá

Az idei Konyhakiállítás számos meglepetéssel és sok hasznos tudnivalóval vár téged is! (x)

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Új konyhád vagy konyhagéped lesz? Kicsi vagy nagy, modern vagy klasszikus, világos vagy sötét, szeretni fogod vagy egy év múlva megint újat akarsz majd? Olvasd el rövid kézikönyvünket a jövő hétvégi Konyhakiállításhoz, hogy a 4 nap alatt biztosan választ kapj kérdéseidre.

Pár évtizede az okozta a meglepetést, hogy a konyha része lett a szobának, mára a szoba lesz része a konyhának. A konyhákban egyre több szobás elem jelenik meg, mindez háttérbe szorítja a klasszikus elemeket, a szekrénysorokat, a beépített tömbösen elhelyezett gépészetet, a szigetes elrendezést is. A pár évtizede még eldugott és megtűrt konyha, mára életünk olyan központi eleme lehet, ahol főzőlap és kávéfőző kéznyújtásnyi közelségbe kerülhet berendezési és dísztárgyainkkal, de akár még műtárgyainkkal is.

A konyha ma már nem arról szól, hogy főzünk benne, a konyha ma életünk meghatározó helye, a lakás központi helyszíne, amelyre a divat éppen annyira hat, mint ruhatárunkra, gondolkodásunkra, szemléletünkre.

Ezeket gondold végig

A konyhák időszakos újraálmodása napjainkban egyre elfogadottabb, hiszen a lakás hangulatát, az élettér milyenségét karakteresen megváltoztatja. A konyhatervezés előtt állók közül sokan mégis úgy mennek el egy kiállításra, hogy nem készülnek fel rá eléggé, pedig ha tényleg hasznos információkkal szeretnénk gazdagodni, ez megkíván némi ráhangolódást. Íme pár tanács és újdonság, melyek segítségedre lehetnek február 28 – március 2. között a Konyhakiállításon.

Tisztázd a fontos szepontokat

Mérd fel saját lehetőségeidet jövőbeni konyháddal kapcsolatban - akár felújításról, átalakításról, akár teljesen új konyha tervezéséről van szó! Nem kis anyagi áldozatot kell hozni, ezért jó, ha tisztázod azokat a szempontokat, amelyek megkönnyítik a keresést.

A konyha használójának igényei

A dekorativitás mellett kapjon ugyanolyan figyelmet a funkció, a hasznosság is, például hagyd érvényesülni annak a személynek az igényeit, aki a legtöbbet fog itt tartózkodni.

Pontos méretek

Fontos tudnod, milyen méretekkel kalkulálhatsz, érdemes ezért a kiállításra már úgy menni, hogy egy kis cetlin felírod azokat a paramétereket, amelyekkel a saját félkész vagy üres konyhád rendelkezik, mi az a géppark, ami jelenleg rendelkezésedre áll, vagy mi az, amit szeretnél.

Kérdezz bátran

Az információ semmibe nem kerül, és számos kiállító, konyhastúdió segít a helyes tervezésben vagy szaktanácsadásban is, merj hát bátran kérdezni, jegyzetelni.

Legyél nyitott! Sokunk rendelkezik biztosnak hitt tudással, esetleg rossz beidegződésekkel. Sokan például még a mai napig azt hiszik, hogy a páraelszívók tökéletesen megszüntetik a sütés-főzés közben keletkezett ételszagot. A helyes információkkal pénzt, energiát, időt spórolhatsz, és ezek egy ilyen kiállításon tálcán kínálkoznak.

A főzés öröme

Ha megtaláltad álmaid konyháját, akkor már csak használnod kell tudni. Ebben segít számos helyszíni bemutató, tanfolyam és interaktív főzés, ami aktív részvételre csábítja az esemény látogatóit. Az OTP Klub és gasztropartnerei egész napos változatos programmal készülnek a könnyű reggelitől az ebéd utáni desszerten át az esti pezsgőkóstolóig, a Siemens Gasztro Színpad házigazdái, Havas Dóra blogger és Bede Robi pedig naponta többször is fellépnek. Bereznay Tamással és Kovács Lázárral is találkozhatunk a színpadon, valamint a Parfümséf izgalmas illatba zárt fogásaival.

Érdemes előre regisztrálni a www.konyhakiallitas.hu oldalon, hogy teljessé tedd az élményt, és megnyerhesd a fantasztikus nyeremények egyikét, például a Jura kávéfőzőt, a Liebherr hűtőszekrényt vagy a fődíjat, egy 2,5 millió forint értékű konyhabútort a Nonoart Konyhastúdió jóvoltából!

Ezt is szeretjük