8 kis testű kutyafajta, ami lakásban is békésen elvan: kicsi a mozgásigényük, aprók és nagyon aranyosak

Ezek a kutyusok ideális társak lehetnek lakásban élőknek.

Kis testű kutya lakásba
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha valaki szeretne egy kutyát, számára igazi áldás a kert, hiszen ezek az állatok szeretnek a szabadban lenni és szabadon mozogni. Szerencsére akkor sem kell lemondani a négylábú kedvencről, ha az ember lakásban él, és nem rendelkezik udvarral.

Egyes fajták lakásban is jól érzik magukat, kisebb mozgásigényük és nyugodt temperamentumuk miatt nem zavaró számukra a kisebb alapterület. Természetesen egészsége és jó kedélye érdekében minden kutyának szüksége van valamennyi mozgásra, sétára, tehát nincs olyan fajta, amely 0-24-ben jól érezné magát a négy fal között. Arról se feledkezzünk meg, hogy sok odafigyelést, anyagi és időráfordítást, szellemi lefárasztást, a hosszabb szőrű fajták pedig rendszeres fésülést is igényelnek. Aki kutyát fogad örökbe, felelősséggel tartozik - cserébe viszont sok-sok kedvességet és szeretetet kap.

8 kis testű faj lakásba

Ezek a kis testű fajták rendkívül aranyosak: érdemes átgondolnod, hogy kölyökkutya vásárlása helyett menhelyi, mentett kutyát fogadj örökbe. És ne feledd azt se, hogy a keverékek éppolyan okosak, taníthatók és szeretetre éhesek, mint törzskönyves társaik! Ha mégis a fajtiszta kiskutya mellett döntesz, csak megbízható, leinformálható, felelős tenyésztőtől, soha ne szaporítótól vegyél kutyust!

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük