Engedd meg magadnak: nem kell, hogy a takarítás mumus legyen (x)

Habár egyre többen térnek vissza a munkahelyükre dolgozni, még mindig az otthonunk jelenti azt a bázist, ahol a legtöbb időt töltjük.

steam ceran yellow roundbr app 37 300 dpi (jpg)
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ismét növekvő koronavírus-esetszámokat látva pedig fel kell készülnünk arra, hogy továbbra is otthonunk lesz az a fő élettér, ahol meg kell teremtenünk a tökéletes harmóniát, a kikapcsolódás lehetőségét minden családtag igényét figyelembe véve.

A jó közérzet kulcsa a tiszta, rendezett környezetben rejlik, azonban mentális egészségünk megőrzése érdekében arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy ne a lakás, a ház rendben tartása vigye el minden energiánkat. Helyette töltődj fel, és pihenj!

Gőztisztítás otthon

A számos funkcióval rendelkező, különböző típusú Kärcher gőztisztítókkal rengeteg időt megspórolhatsz, ráadásul biztos lehetsz benne, hogy az egész háztartást tökéletesen tisztává varázsolhatod könnyedén és vegyszermentesen.

SC Full Steam Ahead Editorial Visual 18 CI20 300 dpi (jpg)

A kiváló tisztítási hatásfoknak, az erőteljes gőzkifújásnak, a magas hőmérsékletű gőznek, a nagy teljesítményű fúvókáknak és a felhevített mikroszálas kendőknek köszönhetően a készülékek eltávolítják a koronavírusok akár 99,999%-át, illetve valamennyi tipikus háztartási baktérium akár 99,99%-át, ezáltal biztosítva a higiénikus és egészséges lakókörnyezetet. A konyhában, a fürdőszobában, a padlón vagy a vasalásnál a Kärcher valóban teljes gőzzel dolgozik, és kimagasló eredményt nyújt.

SC 1 kitchen floor side by side 2 300 dpi (jpg)

Az EasyFix sorozat nyolc különböző modellje a továbbfejlesztett tartozékokkal sokrétű alkalmazást tesz lehetővé, legyen szó szerelvényekről, falburkolatokról, üveg- vagy szintetikus felületekről, páraelszívókról, főzőlapokról, sütőkről vagy mosogatókról. A csempéket, üveg- és tükörfelületeket, ablakokat, szerelvényeket, zuhanykabinokat, fugákat, valamint mélyedéseket is egyszerűen megszabadíthatjuk a kosztól és a kórokozóktól, nem beszélve a kőpadló, a PVC, a laminált vagy a lakkozott területekről.

Kärcher téli akció

Legyen minden újra WOW az otthonodban! Közel 50 háztartási Kärcher termék elképesztő téli akciós áron! A részletes árlistáért és az akcióban részt vevő partnerek megtekintéséhez kattints ide!

Fedezd fel a gondtalan takarítás élményét, a higiénia megnyugtató érzését!

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük