Ne dobd ki a kartondobozt! Csodás mézeskalács házikót készíthetsz belőle
Nem is gondolnád, milyen aranyos díszeket készíthetsz karácsonyra kartondobozból.

karton-dekor-borító
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ismét közelednek az ünnepek, ami azt jelenti, hogy nemcsak a lelki felkészülést kell elkezdeni, hanem a ház feldíszítését is. A karácsonyi hangulat megteremtéséhez azonban nem kell tízezreket költeni, sokkal olcsóbb módon is meg lehet oldani a dekorációt.

Számos olyan ötlet van, amihez még csak különösebben jó kézügyesség sem kell: elég egy olló és egy kartondoboz, és már ezekből is csodás díszeket lehet készíteni - akár a gyerekekkel is, akik nagyon fogják élvezni a közös programot.

Mézeskalács házikó és karácsonyfadísz kartonból

A kartondobozok gyakran felgyűlnek a háztartásokban, de akár az ünnep előtti vásárlás során is szerezhetünk újakat, amik bár a pakoláshoz is nagyon hasznosak, de akár kreatív módon is újra lehet őket hasznosítani. A legtöbb ilyen kis díszhez csupán egy ollóra van szükség, de jól jöhet még a fehér filc és a madzag is.

Legyél te is a Föld Bajnoka! Vegyél részt az E.ON tudatos kihívásában izgalmas nyereményekért!

Az E.ON által szervezett Föld Bajnokai kihívás célja, hogy megmutassa, apró lépésekkel, közös erővel is sokat tehetünk bolygónk megmentéséért.

Mit kell tenned, hogy részt vegyél a kihívásban?

- Látogass el az foldbajnokai.hu oldalra, nézd meg az aktuális kihívások listáját, és a jelentkezés feltételeit.

- Hat témakör, témánként több kihívás. Rendszeresen érkeznek új fenntarthatósági témákkal, és új feladatokkal, melyek közül legalább egyet kell teljesítened.

- Nyerhetsz Vegital Silver Digital növényi ital készítő gépet, és érdemes több feladatot teljesíteni, hiszen négy, különböző kihívás területről elvégzett feladat esetén részt veszel a fődíjért szóló sorsoláson, ahol egy HECHT EQUIS WHITE  elektromos robogót sorsolnak ki!

#földbajnokai

További részletekért kattints!

Promóció

(Képek forrása: Pinterest)

Ezt is szeretjük